Η Tesla επιβεβαίωσε ότι το νέο Model 3 Performance είναι καθ’ οδόν

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές του φθινοπώρου η Tesla αποκάλυψε την ανανεωμένη έκδοση του Model 3, με το μοντέλο να είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: τη βασική, που φέρει έναν ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο στον πίσω άξονα και την Long Range η οποία διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες (έναν ανά άξονα).

Αυτό σημαίνει ότι από τη γκάμα του ανανεωμένου Model 3 έχει αφαιρεθεί η Performance έκδοση, που υπήρχε προηγουμένως. Ωστόσο, εκπρόσωπος της εταιρείας -μιλώντας σε αυστραλιανό μέσο- είπε ότι το Model 3 Performance θα κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους και θα είναι κάτι ιδιαίτερο.

Πιο συγκεκριμένα, η Tesla δεν είχε συνειδητοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες του αυτοκινήτου όταν λάνσαρε αρχικά την έκδοση επιδόσεων του μοντέλου, ελπίζοντας να διορθώσει αυτές τις αστοχίες με το επερχόμενο μοντέλο. Για υπενθύμιση, το τρέχον Model 3 Performance επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε 3,3 δευτερόλεπτα, ενώ προσφέρει αυτονομία έως και 505 χλμ. με μία μόνο φόρτιση.

Επιπλέον, είναι αρκετά πιθανό η Tesla να ονομάσει την νέα έκδοση Plaid, όπως συμβαίνει στα Model S/X, ενώ θα έχει νέα, μεγαλύτερα φρένα και πιο σπορ ανάρτηση, καθώς και το Ludicrous σήμα στο πίσω μέρος. Τέλος, θα υπάρχουν νέες ζάντες 19 ιντσών που δεν έχουμε δει ποτέ πριν, με την ονομασία Helix.

ΠηγήCarSales

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα LFP μπαταρία από την CATL με αυτονομία 1.000 χλμ

Η CATL παρουσίασε μια νέα μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) που προσφέρει αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, στον κινέζικο κύκλο δοκιμών. Η μπαταρία...