Η Zeekr ξεκίνησε τις παραδόσεις στην Ευρώπη

Σχετικά άρθρα

Η Zeekr ξεκίνησε τις παραδόσεις οχημάτων της στην Ευρώπη, λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση της στρατηγικής της για την ήπειρο μας. Πιο συγκεκριμένα, στις 9 Δεκεμβρίου, η κινέζικη εταιρία παρέδωσε το πρώτο Zeekr 001 στην Ολλανδία, σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη των παραδόσεων της εταιρείας στην Ευρώπη.

Η Zeekr έκανε γνωστή την ευρωπαϊκή της στρατηγική στις 18 Απριλίου του τρέχοντος έτους, και τα πρώτα μοντέλα που είναι διαθέσιμα είναι το 001 και το Zeekr X, με τιμές εκκίνησης τα 59.490 ευρώ και 44.990 ευρώ, αντίστοιχα.

Τα δύο μοντέλα θα κυκλοφορήσουν πρώτα στη Σουηδία και την Ολλανδία. Άλλοι πελάτες στην Ολλανδία και τη Σουηδία θα παραλάβουν τα οχήματά τους πριν από τα τέλη του έτους, ενώ οι πρώτες παραδόσεις στη Γερμανία έχουν προγραμματιστεί για τις αρχές του 2024. Η Zeekr σχεδιάζει να επεκτείνει την παρουσία της στις περισσότερες χώρες της Δυτικής Ευρώπης έως το 2026.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα LFP μπαταρία από την CATL με αυτονομία 1.000 χλμ

Η CATL παρουσίασε μια νέα μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) που προσφέρει αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, στον κινέζικο κύκλο δοκιμών. Η μπαταρία...

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...