H Tesla ετοιμάζει το facelift του Model Y, κυκλοφορία στα μέσα του 2024 στην Κίνα

Σχετικά άρθρα

Μετά την αποκάλυψη του ανανεωμένου Model 3 με την κωδική ονομασία “Project Highland”, η Tesla ετοιμάζει το facelift του best-seller μοντέλου της, του Model Y, ενώ ταυτόχρονα προετοιμάζει και το εργοστάσιό της στη Σαγκάη.

Το ανανεωμένο Model Y αναμένεται να κυκλοφορήσει γύρω στα μέσα του 2024 και αρχικά θα κυκλοφορήσει στην Κίνα, καθώς η Tesla αντιμετωπίζει έντονο ανταγωνισμό από τις κινέζικες αυτοκινητοβιομηχανίες.

Το επερχόμενο λίφτινγκ του 2024 αναμένεται να φέρει πολύ σημαντικές αλλαγές στο δημοφιλές αμιγώς ηλεκτρικό SUV, τόσο στην εμφάνιση, όσο και στο εσωτερικό, παρόμοιες με αυτές του ανανεωμένου Model 3.

Προκειμένου να προετοιμαστεί για το Model Y facelift, η δεύτερη φάση των εγκαταστάσεων της Tesla στη Σαγκάη θα σταματήσει την παραγωγή για περίπου μία εβδομάδα κατά τη διάρκεια των διακοπών της Πρωτοχρονιάς (που στην Κίνα γιορτάζεται στις 10 Φεβρουαρίου) για μερικές αναβαθμίσεις.

ΠηγήBloomberg

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...