Η Nissan teasάρει το Ariya Nismo

Σχετικά άρθρα

Η Nissan ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο του Tokyo Auto Salon θα αποκαλύψει ένα νέο ηλεκτρικό μοντέλο, χωρίς να το κατονομάζει. Από την teaser φωτογραφία, όμως, είναι σχεδόν σίγουρο ότι πίσω από τη σκιά κρύβεται η Nismo έκδοση του Ariya.

Ξεκινώντας από την εμφάνιση, το Ariya Nismo θα φέρει νέο bodykit που θα περιλαμβάνει έναν επανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα με έντονο splitter, ενώ παρόμοιες αεροδυναμικές τροποποιήσεις θα υπάρχουν στα πλαϊνά μαρσπιέ και τον πίσω προφυλακτήρα. Επιπλέον, θα υπάρχει μια πρόσθετη διακριτική αεροτομή στην πόρτα του χώρου αποσκευών, όπως και ένα νέο σετ ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών της Enkei, που θα “ντύνονται” με τα ελαστικά Michelin Pilot Sport.

Σύμφωνα με έγγραφα που έχουν διέρρευσαν, το Ariya Nismo θα είναι διαθέσιμο σε έξι χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των μονόχρωμων επιλογών (Prism White, Dark Metal Grey, Midnight Black) και των bi-tone (Prism White, Deep Ocean Blue, Stealth Grey) με μαύρη Midnight Black οροφή. Στο εσωτερικό, το μοντέλο θα διαθέτει bucket καθίσματα, σπορ τιμόνι, μαύρη επένδυση οροφής και αρκετές κόκκινες λεπτομέρειες.

Εκτός από αυτά, το Ariya Nismo θα διαθέτει πιο σφιχτή ρύθμιση της ανάρτησης, μαζί με πιο παχιές αντιστρεπτικές ράβδους, και σύστημα πέδησης και διεύθυνσης. Τέλος, θα υπάρχουν τροποποιήσεις στις ρυθμίσεις των ηλεκτρονικών και ένα νέο πρόγραμμα οδήγησης που θα προσθέτει ηχητικά εφέ τύπου Formula E.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...