Το πρώτο τρέιλερ της σειράς του Netflix για το NASCAR

Σχετικά άρθρα

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της σειράς ντοκιμαντέρ που έχει ετοιμάσει για πρωτάθλημα του NASCAR, το οποίο είναι το πιο δημοφιλές motorsport στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, αλλά δε χαίρει εκτίμησης από τους Ευρωπαίους. Το όνομα του docuseries είναι NASCAR Full Speed και θα γίνει διαθέσιμο στην πλατφόρμα από τις 30 Ιανουαρίου 2024.

Θα αποτελείται από 5 επεισόδια, διάρκειας 45 λεπτών και αφορά τα playoffs του πρωταθλήματος του 2023, που ξεκίνησαν στις 3 Σεπτεμβρίου, με αποκλειστική πρόσβαση στους οδηγούς και τις ομάδες. Η σειρά ακολουθήσει τους 16 οδηγούς των playoffs καθώς αγωνίζονται για το πρωτάθλημα Cup Series, τόσο εντός όσο και εκτός πίστας.

Ο Dale Earnhardt Jr. είναι ένας εκ των παραγωγών, ενώ στην ομάδα των παραγωγών ανήκουν και οι Connor Schell και Libby Geist, οι οποίοι συνέβαλαν στη δημιουργία του The Last Dance, ήτοι το ντοκιμαντέρ για τον Michael Jordan.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...