Ο Marko πιστεύει ότι ο Hamilton κατέστρεψε την καριέρα του Albon στη Red Bull

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με τον Helmut Marko o Lewis Hamilton ήταν η αιτία να καταστραφεί η καριέρα του Alex Albon στη Red Bull. Ο Ταϊλανδός πιλότος, που σήμερα οδηγεί για την Williams, πέρασε για 1,5 σεζόν στη Red Bull, από τα μέσα του 2019 και το 2020, αλλά η απόδοση του δεν ήταν αναμενόμενη, με αποτέλεσμα το 2021 να αντικατασταθεί από τον Sergio Perez, με τον Albon να παραμένει για έναν χρόνο εφεδρικός οδηγός της Red Bull, προτού μετακομίσει στη Williams.

Σύμφωνα με τον Marko, ο Lewis Hamilton διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην αποτυχία του Albon στην ομάδα. Όπως είπε:

[Ο Albon] ήταν δεύτερος στη Βραζιλία το 2019 όταν ο Hamilton τον έσπρωξε από την πίστα. Την επόμενη χρονιά, ο Alex προσπάθησε να προσπεράσει τον Hamilton από την εξωτερική στο Red Bull Ring, αλλά ο Lewis τον έσπρωξε στην αμμοπαγίδα. Αν δεν είχε συμβεί αυτό το περιστατικό θα είχε κερδίσει αυτόν τον αγώνα, αλλά έμεινε με άδεια χέρια. Του πήρε πολύ χρόνο για να συνέλθει από αυτό.

Ο Alex είναι πολύ γρήγορος, αλλά ίσως είναι πολύ καλός. Μοιάζει λίγο με τον David Coulthard από αυτή την άποψη. Σε όλους αρέσει, αλλά δεν είναι αρκετά δυνατός.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...