To Opel Frontera επιστρέφει

Σχετικά άρθρα

Η Opel ανακοίνωσε την επιστροφή του Frontera στη γκάμα της, με το ολοκαίνουργιο SUV να παρουσιάζεται εντός του 2024. Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρία, το νέο μοντέλο θα τοποθετηθεί ακριβώς στον πυρήνα της αγοράς, κάτι που μας κάνει να υποθέσουμε ότι οι διαστάσεις του θα “πατάνε” ανάμεσα στα B- και C-SUV, ήτοι κοντά στα 4,4 μέτρα, και λογικά θα αποτελέσει το διάδοχο του Crossland.

Το νέο Frontera θα είναι διαθέσιμο με αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης από την πρώτη στιγμή, χωρίς να γίνεται λόγος για άλλα μηχανικά σύνολα ως επιλογές. Ωστόσο, θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρχουν βενζινοκίνητα και υβριδικά σύνολα.

Η άφιξη της ηλεκτρικής έκδοσης του νέου Frontera, μαζί με το λανσάρισμα της πλήρως ηλεκτρικής έκδοσης της επόμενης γενιάς του Grandland που έχει επίσης προγραμματιστεί για φέτος, θα σηματοδοτήσει ένα σημαντικό ορόσημο στη μετάβαση της μάρκας από το Russelsheim σε μια πλήρως ηλεκτρική μάρκα.

Κλείνοντας, η γερμανική εταιρία αναφέρει ότι το νέο Frontera θα είναι ένα διασκεδαστικό αυτοκίνητο με έξυπνα λειτουργικά χαρακτηριστικά, ενώ θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής της Opel που θα φέρει το νέο “Blitz” λογότυπο. Επιπλέον, αυτό θα προσφέρει προσιτή κινητικότητα σε ένα ευρύ φάσμα πελατών προσφέροντας σε ελκυστική τιμή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...