Η Andretti “διαφωνεί έντονα” στην απόρριψη της εισόδου της στη Formula 1

Σχετικά άρθρα

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της FOM πως δεν κάνει δεκτή την είσοδο της Andretti Cadillac στη Formula 1 από το 2025, η αμερικάνικη ομάδα με ανακοίνωσή της “διαφωνεί έντονα” με την ετυμηγορία της FOM.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της αναφέρεται:

Η Andretti Cadillac εξέτασε τις πληροφορίες που μοιράστηκε η Formula One Management Limited και διαφωνεί έντονα με το περιεχόμενό τους. Ο Andretti και η Cadillac είναι δύο επιτυχημένοι παγκόσμιοι οργανισμοί μηχανοκίνητου αθλητισμού που έχουν δεσμευτεί να τοποθετήσουν μια γνήσια αμερικανική ομάδα εργασίας στη F1, που θα ανταγωνίζεται μαζί με τους καλύτερους στον κόσμο.

Είμαστε περήφανοι για τη σημαντική πρόοδο που έχουμε ήδη κάνει στην ανάπτυξη ενός άκρως ανταγωνιστικού αυτοκινήτου και της μονάδας ισχύος με μια έμπειρη ομάδα πίσω από αυτό, και η δουλειά μας συνεχίζεται με ρυθμό.

Ο Andretti Cadillac θα ήθελε επίσης να αναγνωρίσει και να ευχαριστήσει τους οπαδούς που εξέφρασαν την υποστήριξή τους.

Ο Andretti ήθελε να μπει στην F1 από το 2025, χρησιμοποιώντας αρχικά την μονάδα ισχύος της Renault πριν μεταβεί στη μονάδα ισχύος της Cadillac το 2028.

Ο Mario Andretti έγραψε στο X:

Είμαι συντετριμμένος. Δεν θα πω τίποτε άλλο γιατί δεν βρίσκω άλλες λέξεις εκτός από το ότι είμαι συντετριμμένος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...