Οι βενζινοκίνητες εκδόσεις του νέου Mini Cooper

Σχετικά άρθρα

Τις εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης νέου Cooper παρουσίασε σήμερα η Mini, με το αυτοκίνητο να προσφέρεται στις εκδόσεις Cooper C και Cooper S. Η πρώτη παίρνει κίνηση από έναν 1.500άρη τρικύλινδρο κινητήρα απόδοσης 156 ίππων με 230 Nm ροπής, που της επιτρέπει να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 7,7 δευτερόλεπτα.

Η Cooper S έκδοση φορά έναν 2,0-λιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 204 ίππων με 300 Nm ροπής, με τα 0-100 χλμ/ώρα να έρχονται σε 6,6 δευτερόλεπτα.

Το αυτοκίνητο μπορεί να εξοπλιστεί με ζάντες αλουμινίου διαστάσεων από 16″ έως 18″ και στο εσωτερικό δεν υπάρχει πίνακας οργάνων, παρά μόνο head-up display.

Στο κέντρο του ταμπλό συναντάμε μια στρόγγυλη οθόνη διαμέτρου 9,44″ (240 χλστ.) που συνδυάζει τις λειτουργίες του πίνακα οργάνων και του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Αυτό “τρέχει” το Mini Operating System 9, που όπως και το BMW iDrive 9, βασίζεται στο Android Open Source Project (AOSP).

Ο χώρος αποσκευών ξεκινά από τα 210 λίτρα και φτάνει έως τα 725 λίτρα μετά την αναδίπλωση των πλατών των πίσω καθισμάτων. Η Mini σκοπεύει να λανσάρει αργότερα φέτος την πεντάπορτη έκδοση, ενώ θα ακολουθήσει και η Cabrio.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...