Albon: Αισθάνομαι ότι αξίζω ένα μονοθέσιο-νικητή

Σχετικά άρθρα

Ο Alex Albon πιστεύει πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στη μάχη στο μπροστινό μέρος του grid, ιδανικά με τη Williams, δηλώνοντας πως αξίζει να οδηγεί ένα μονοθέσιο που μπορεί να του δώσει τη δυνατότητα να παλέψει για νίκες. Όπως είπε κατά την παρουσίαση του FW46:

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βλέπω πώς εξελίσσεται το FW46. Θέλω να δω πώς θα νοιώθω το αυτοκίνητο στο Μπαχρέιν και στους επόμενους τέσσερις, πέντε, έξι αγώνες και πραγματικά να πάρω μια αίσθηση για την εξέλιξη που ελπίζω να κάνουμε ως ομάδα.

Όλη μου η εστίαση είναι στην Williams και εκεί βλέπω τον εαυτό μου. Ο ρυθμός εξέλιξης, για μένα, είναι επίσης πολύ σημαντικός, οπότε ο χρόνος θα δείξει. Νιώθω ότι είμαι πολύ κοντά στην κορύφωσή μου. Υπάρχουν πάντα βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν και υπάρχουν ακόμα τομείς που πρέπει να βελτιωθούν. Αλλά γενικά, με την εμπειρία μου νιώθω ότι αξίζω ένα αυτοκίνητο που μπορεί να ανέβει στο βάθρο και να παλέψει για νίκες.

Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, θέλω αυτή η ομάδα να είναι η Williams. Και εκεί έβαλα όλη μου τη δουλειά και όλη μου την προσπάθεια.

Με νέους τεχνικούς κανονισμούς να τίθενται σε ισχύ το 2026, ο Albon θέλει να εξασφαλίσει ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο πριν από τις αλλαγές των κανονισμών.

Είναι πολύ ξεκάθαρο για μένα, ειδικά όταν βλέπεις την αγορά των οδηγών, υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον στις ομάδες που θέλουν τον ίδιο οδηγό για το 2025 και το 2026. Έτσι φαίνεται ότι εξελίσσεται η κατάσταση. Ας δούμε λοιπόν.

Ρεαλιστικά θέλω να είμαι με την ομάδα. Αν η ομάδα είναι εκεί που θέλω, θα έχουμε ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο. Θα πάμε μέχρι τέλους ή τίποτα. Αυτή είναι η ιδέα μου με αυτό.

Η μεταγραφή του Lewis Hamilton στην Ferrari από το 2025 έχει ως αποτέλεσμα να ανοίξει μια θέση στην Mercedes, μια θέση, που έχει πολλούς μνηστήρες. Ανάμεσά στα ονόματα που ακούγονται είναι και αυτό του Alex Albon, τόσο για την Mercedes όσο και για την Red Bull, αλλά ο James Vowles, ο επικεφαλής της Williams, ξεκαθάρισε πως ο 27χρονος Albon έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν του 2025.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...