Η Renault teasάρει το νέο C-SUV που ετοιμάζει, την άνοιξη τα αποκαλυπτήρια

Σχετικά άρθρα

Μόλις λίγες εβδομάδες μετά τη γνωστοποίηση ότι η Renault ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, η γαλλική εταιρία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τις πρώτες teaser φωτογραφίες αυτού. Το όνομα του είναι Symbioz και θα αποκαλυφθεί μέσα στην άνοιξη.

Με μήκος στα 4,41 μέτρα θα τοποθετηθεί πάνω από το Captur, όντας μια ακόμα προσθήκη στη C-SUV κατηγορία για την εταιρία. Εκεί, έχει το Austral (μήκος 4,51 μέτρα) και το Arkana (μήκος 4,56 μέτρα), με το Symbioz να τίθεται αντιμέτωπο με τα Toyota C-HR, Honda HR-V, Volkswagen T-Roc και τα υπόλοιπα μοντέλα της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Το εσωτερικό είναι σχεδιασμένο για να ικανοποιεί όλη την οικογένεια, με γενναιόδωρους χώρους και μεγάλο χώρο αποσκευών.

Ο προϊστάμενος απόδοσης προϊόντων της Renault, Bruno Vanel εξήγησε γιατί η Renault επεκτείνει τη γκάμα της σε αυτή τη κατηγορία:

Ήμασταν πολύ επικεντρωμένοι στη Β κατηγορία, ίσως λίγο υπερβολικά, ενώ η ευρωπαϊκή αγορά είναι τουλάχιστον εξίσου επικεντρωμένη στη C κατηγορία.

Αυτό που κάναμε ήταν να εξισορροπήσουμε την εστίασή μας λίγο περισσότερο μεταξύ των κατηγοριών B και C.

Το μοντέλο θα βασίζεται στην ίδια CMF-B πλατφόρμα του Captur. Μηχανικά θα προσφέρεται με το υβριδικό σύνολο E-Tech full hybrid, απόδοσης 145 ίππων, ενώ το βάρος του δε θα ξεπερνά τα 1.500 κιλά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Bentley teasάρει το νέο ειδικό μοντέλο της

Στις 7 Μαΐου η Bentley θα αποκαλύψει ένα νέο ειδικό μοντέλο που θα φέρει την υπογραφή της Mulliner, ήτοι του εσωτερικού τμήματος της βρετανικής...

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...