Η Visa Cash App RB παρουσίασε το φετινό της μονοθέσιο

Σχετικά άρθρα

Η Visa Cash App RB, όπως ονομάζεται φέτος η AlphaTauri παρουσίασε το φετινό της μονοθέσιο, το VCARB 01, που θα το οδηγούν οι Daniel Ricciardo και Yuki Tsunoda.

Το μονοθέσιο έχει ως κύριο χρώμα το μπλε, ενώ υπάρχουν λευκές, κόκκινες, ασημί και άβαφες carbon λεπτομέρειες. Ο χρωματικός συνδυασμός θυμίζει τα χρώματα που χρησιμοποιούσε η ομάδα την τριετία 2017 – 2019.

Η ομάδα έχει νέο επικεφαλής, τον Laurent Mekies πρώην αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari, που αντικατέστησε τον Franz Tost, με τον Peter Bayer να είναι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος του οργανισμού.

Στην ομάδα εντάχθηκαν φέτος τρία ακόμη άτομα με μεγάλη εμπειρία. Ο Tim Goss, πρώην τεχνικός διευθυντής μονοθέσιου της FIA, στη θέση του CTO (Chief technical Officer), ο Alan Permane (πρώηνAlpine) ως διευθυντής αγώνων και ο Guillaume Cattelani, πρώην αεροδυναμιστής της Red Bull, ως αναπληρωτής τεχνικός διευθυντής.

Το VCARB 01 διατηρεί πολλά από τα σχεδιαστικά στοιχεία του περσινού AlphaTauri AT04, αλλά έχει διαφορετικά sidepods, ειδικά στις εισαγωγές αέρα. Εκτός από την πίσω ανάρτηση της Red Bull RB19 που χρησιμοποιεί από το περσινό Grand Prix της Σιγκαπούρης και μετά, η οποία ενίσχυσε την σταθερότητα του αυτοκινήτου στο πίσω μέρος και βοήθησε στην εκμετάλλευση της προόδου του πατώματος, η ομάδα χρησιμοποιεί φέτος και την μπροστινή pull-rod ανάρτηση της Red Bull RB19.

Στόχος της είναι να βρίσκεται μέσα στις πρώτες πέντε ομάδες του πρωταθλήματος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...