Οι ιδιοκτήτες των Fisker Ocean παραπονιούνται για προβλήματα ποιότητας

Σχετικά άρθρα

Μέσα στο περασμένο έτος η Fisker ξεκίνησε τις παραδώσεις του Ocean στους ιδιοκτήτες τους, οι οποίοι παραπονιούνται για προβλήματα ποιότητας που έχουν τα αυτοκίνητά τους.

Υπάρχουν τουλάχιστον 100 αναφορές για περιστατικά απώλειας ισχύος, με την εταιρία να λέει πως τα προβλήματα αυτά είναι σπάνια και πως έχει επιλύσει σχεδόν όλα τα προβλήματα με ενημερώσεις λογισμικού.

Τα προβλήματα ωστόσο δεν περιορίζονται μόνο στην απώλεια ισχύος, αφού υπάρχουν επίσης αναφορές για ξαφνική απώλεια ισχύος πέδησης, προβληματικά κλειδιά που προκαλούν το κλείδωμα των ιδιοκτητών στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό του αυτοκινήτου, προβληματικούς αισθητήρες καθισμάτων που δεν ανιχνεύουν την παρουσία του οδηγού, με τους ιδιοκτήτες να αναφέρουν επίσης πως το καπό ξαφνικά πετάγεται προς τα πάνω όταν κινούνται με υψηλές ταχύτητες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κοντά στη πτώχευση η Fisker

Η Fisker ενδέχεται να χρειαστεί να υποβάλει αίτηση πτωχευτικής προστασίας εντός 30 ημερών, εάν δεν λάβει επαρκή ελάφρυνση από τους πιστωτές της και αρκετή...

Η Fisker μειώνει την τιμή του Ocean κατά 24.000 δολάρια!

Μόλις μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της κατάρρευσης των συζητήσεων της Fisker για συνεργασία με μια μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία, η αμερικάνικη εταιρία έκανε γνωστό σήμερα...