Hyundai: Τέλος τα N μοντέλα στην Ευρώπη με κινητήρες βενζίνης. Παρουσίασε το i20 N Line

Σχετικά άρθρα

Ως μέρος της μετάβασής της στην ηλεκτροκίνηση, η Hyundai σταματά να προσφέρει N μοντέλα στην Ευρώπη με κινητήρες βενζίνης. Αυτό σημαίνει πως τα i30 N και i20 Ν δεν θα προσφέρονται πλέον στη Γηραιά Ήπειρο, με το Ioniq 5 N να είναι το μοναδικό N μοντέλο της Hyundai. Η παραγωγή των N μοντέλων με κινητήρες εσωτερικής καύσης σταμάτησε για την ευρωπαϊκή αγορά μέσα στον Φεβρουάριο.

Παράλληλα η εταιρία παρουσίασε σήμερα την N Line έκδοση του ανανεωμένου i20, με το μοντέλο να αποκτά νέους προφυλακτήρες, μαύρη γρίλια, N Line σήματα, διπλές απολήξεις εξατμίσεων, νέες πλαϊνές ποδιές, με τις νέες ζάντες 17″ να ολοκληρώνουν την εμφάνιση. Το Hyundai i20 N Line είναι διαθέσιμο σε 9 εξωτερικά χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των τεσσάρων νέων Lumen Grey Pearl, Meta Blue Pearl, Vibrant Blue Pearl και Lucid Lime Metallic.

Στο εσωτερικό του συναντάμε σπορ δερμάτινο τιμόνι, σπορ καθίσματα με κόκκινες ραφές, νέο επιλογέα ταχυτήτων, κόκκινες και μαύρες επιφάνειες, νέα διακοσμητικά, σπορ πεντάλ και οθόνη αφής 10,25″.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...