Norris: Δεν μετάνιωσα που υπέγραψα με την McLaren πριν την ανακοίνωση της μεταγραφής του Hamilton στη Ferrari

Σχετικά άρθρα

Ο Lando Norris υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο με την McLaren στα τέλη του περασμένου μήνα, με τον Βρετανό να δηλώνει από το Μπαχρέιν πως δεν μετάνιωσε που δεσμεύθηκε με την McLaren πριν γίνει γνωστή η μεταγραφή του Lewis Hamilton στη Ferrari το 2025.

Η Mercedes βρίσκεται σε αναζήτηση του πιλότου που θα αντικαταστήσει τον Hamilton και ο Lando Norris θα ήταν ένας από τους κύριους διεκδικητές, αλλά ο Βρετανός έχει δεσμεύσει το μέλλον του στη McLaren.

Είμαι πολύ χαρούμενος. Θα μπορούσα να περιμένω. Είχα την επιλογή. Ήξερα ότι πιθανώς έρχονταν ευκαιρίες. Ήξερα τι ευκαιρίες είχα εκείνη την εποχή, και τι θα μπορούσε να είχε συμβεί ή τι θα συμβεί τα επόμενα δύο χρόνια ούτως ή άλλως. Οπότε δεν στεναχωριέμαι.

Είμαι σίγουρος για την ομάδα μου και σίγουρος για το τι μπορέσαμε να πετύχουμε και τι μπορούμε να πετύχουμε στο μέλλον. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το σημείο που βρίσκομαι.

Φυσικά, θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος αν πετυχαίναμε περισσότερους από τους στόχους που νομίζω ότι όλοι θέλουμε να πετύχουμε. Αλλά το κύριο σημείο είναι να απολαμβάνω τον χρόνο μου με τους τύπους που είμαι μαζί. Για μένα, αυτό είναι πάντα ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου, θέλω να απολαμβάνω εκεί που βρίσκομαι.

Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα σημαντικό μέρος της προσπάθειας να βελτιωθείς ως ομάδα ταυτόχρονα και να γνωρίζεις τους πάντες και να τους πιέζεις όλους. Όλοι είναι ικανοί να πετύχουν τον στόχο να γίνουμε η κορυφαία ομάδα στη Formula 1. Άρα, είμαι πολύ χαρούμενος,

είπε ο Norris.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...