Πέντε πρωτότυπα από τη Fiat

Σχετικά άρθρα

Πέντε νέα πρωτότυπα παρουσίασε σήμερα η Fiat, με τα πρωτότυπα να μας δείχνουν τα μοντέλα παραγωγής που θα κυκλοφορήσουν μέσα στα επόμενα χρόνια. Το πρώτο μοντέλο παραγωγής θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Ιούλιο, με την εταιρία να κυκλοφορεί ένα νέο αυτοκίνητο ετησίως μέχρι το 2027.

Θα προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης, με υβριδικούς και ως αμιγώς ηλεκτρικά και όλα θα βασίζονται στην ίδια πλατφόρμα, καθιστώντας τα διαθέσιμα παγκοσμίως.

Τα πρωτότυπα είναι ένα συμπαγές αυτοκίνητο πόλης, ένα pickup, ένα SUV, ένα fastback και ένα camper. Το πρώτο αντλεί έμπνευση από το εργοστάσιο Lingotto της Fiat στο Τορίνο, που έχει οβάλ πίστα δοκιμών στην οροφή. Είναι μεγαλύτερο από το Panda, με το pickup να μας δείχνει τον διάδοχο του Strada.

Το fastback αποτελεί τον κληρονόμο των Fiat Fastback και Fiat Tipo, με το SUV να χαρακτηρίζεται από την Fiat ως ένα “Giga-Panda”. Τέλος, το camper περιγράφεται ως ένα dο-it-all όχημα, με dolce vita σχεδιασμό, που επανασυνδέει τους ανθρώπους μεταξύ τους και με τη φύση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...

Genesis G80 EV Magma Concept

Στο περίπτερο της Genesis στην έκθεση του Πεκίνου βρίσκεται το G80 EV Magma Concept, με το πρωτότυπο να ξεχωρίζει από το νέο bodykit κατασκευασμένο...