Το Jaguar C-X75 απέκτησε έκδοση δρόμου χάρη στον άνθρωπο που το σχεδίασε

Σχετικά άρθρα

Έχουν περάσει σχεδόν 14 χρόνια από τότε που η Jaguar είχε παρουσιάσει το C-X75 Concept στην έκθεση του Παρισιού και παρά τις κινήσεις που έκανε η εταιρία, το μοντέλο δεν είδε ποτέ το φως της παραγωγής.

Το 2015 χρησιμοποιήθηκε για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας Spectre του James Bond, και σήμερα, ο Ian Callum, ο άνθρωπος που σχεδίασε το πρωτότυπο, μέσα της εταιρίας του, την Callum, έκανε γνωστό πως ένα από τα τέσσερα αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθκαν στην ταινία Spectre μεταράπηκε ώστε να μπορεί να κινηθεί νόμιμα σε δημόσιους δρόμους.

Το αυτοκίνητο διαθέτει εκατοντάδες αλλαγές όπως νέο παρμπρίζ, νέα τζάμια, νέα εξάτμιση με καταλύτες, νέο πρόγραμμα στον V8 5,0-λίτρων κινητήρα, ενώ υπάρχουν νέοι καθρέπτες και πρόθετοι διακόπτες στο εσωτερικό. Επίσης υπάρχουν αλλαγές στην ανάρτηση, με το αμάξωμα να ξαναβάφτηκε.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...