O κος “Εφιάλτης στη Κουζίνα” αγόρασε μια Aston Martin Valour

Σχετικά άρθρα

Ο διάσημος Βρετανός μάγειρας Gordon Ramsay κατέχει μια αξιοζήλευτη συλλογή αυτοκινήτων όπου ανάμεσά τους συναντάμε τα: LaFerrari Aperta, LaFerrari, F12tdf, 550 Maranello, 360 Modena, 599 GTB Fiorano, 430 Scuderia, F12berlinetta, 458 Italia, 458 Spider, Monza SP2, McLaren Senna, McLaren 650 LT Spider, Porsche 918 Spyder, Aston Martin DBS Superleggera και BAC Mono.

Στα παραπάνω προστέθηκε πρόσφατα και μια από τις 110 Aston Martin Valour. Το αυτοκίνητο διαθέτει ρετρό σχεδιαστικά στοιχεία, χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων και εμπνέεται από την εμβληματική V8 Vantage των δεκαετιών του 1970 και του 1980.

Στο εσωτερικό υπάρχουν carbon καθίσματα, ξύλινος επιλογέας ταχυτήτων και πολλά carbon μέρη. Το σώμα του αυτοκινήτου είναι κατασκευασμένο από carbon, με τον V12 5,2-λίτρων twin-turbo κινητήρα να είναι τοποθετημένος κάτω από το καπό και να παράγει 715 άλογα με 753 Nm ροπής, ενώ υπάρχει μπλοκέ πίσω διαφορικό.

Έχει μοναδική ανάρτηση που είναι διαφορετική από την ανάρτηση άλλων μοντέλων της Aston Martin. Αυτή χρησιμοποιεί ενεργά αμορτισέρ και αντιστρεπτικές ράβδους ρυθμισμένες ειδικά για να ταιριάζουν με την απόδοση του V12 κινητήρα. Από εκεί και πέρα, το Valor διαθέτει πρόσθετα στηρίγματα, εμπρός και πίσω, που βελτιώνουν τη στρεπτική και πλευρική ακαμψία, καθώς και carbon-κεραμικά φρένα με εξαπίστονες δαγκάνες και δίσκους 410 χλστ. μπροστά και τετραπίστονες πίσω με δίσκους 360 χλστ.

Υπάρχουν ζάντες 21″ με ελαστικά Michelin Pilot Sport S 5 διαστάσεων 275/35 μπροστά και 325/30 πίσω, με την βρετανική εταιρία να χαρακτηρίζει το μοντέλο ως “το τελευταίο μιας εποχής”.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...