Ο Jos Verstappen πιστεύει πως είναι αργά ο Horner να ζητάει “να πάμε παρακάτω”

Σχετικά άρθρα

Ο Jos Verstappen δεν έδωσε το παρόν στο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας επειδή αγωνίζεται σε αγώνα rally Hannut στο Βέλγιο, με τον Ολλανδό να προσφέρει την υποστήριξή του στη γυναίκα υπάλληλο που τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την Red Bull μετά την απόρριψη των καταγγελιών της εναντίον του Horner.

Μιλώντας στην Daily Mail, ο πατέρας του Max Verstappen πιστεύει πως ο Christian Horner θα παραμείνει στη Red Bull για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν επειδή έχει την υποστήριξη από τον Ταϊλανδό πλειοψηφικό ιδιοκτήτη της Red Bull, τον Chalerm Yoovidhya, που κατέχει το 51% της μητρικής Red Bull GmbH.

Νομίζω ότι είναι πολύ αργά για τον Christian να λέει αφήστε με ήσυχο, αλλά έχει την υποστήριξη του Ταϊλανδού ιδιοκτήτη, οπότε πιστεύω ότι θα μείνει για το υπόλοιπο της σεζόν.

Είπα ότι θα ήταν κακό αν έμενε, πραγματικά δεν είναι καλό για την ομάδα, όλη αυτή η κατάσταση.

Την περασμένη εβδομάδα, την Παρασκευή πριν τον αγώνα μου έλεγε: “Με εμπιστεύεσαι;” Θα κάνω τα πάντα για τον γιο σου. Δεν τσακωθήκαμε, μιλούσαμε έντονα. Αλλά μετά τσακωθήκαμε στο γραφείο αλλά μετά στο τρέιλερ, ήρθε κοντά μου και μου είπε: Συγχαρητήρια, καλός αγώνας,

είπε ο Jos, προσθέτοντας για την υπάλληλο της Red Bull που πλέον έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και που φέρεται να έχουν φιλική σχέση εδώ και αρκετά χρόνια:

Συγχαίνω τη γυναίκα με όλα όσα πέρασε, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Η Red Bull φαίνεται να ξέρει τι κάνει μαζί της, θα δούμε. Αλλά νομίζω ότι είναι δική της απόφαση να βγει [να μιλήσει] και θα δούμε τι θα συμβεί. Δεν είμαι πλήρως ενήμερος με αυτό που συμβαίνει μαζί της. Όμως όλα αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν έχουν επιρροή στον Max.

Ήταν τρίτος στο FP1 και το μόνο που ακούμε είναι για τον Horner και το τι συνέβη με την κατάστασή του. Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Horner τις προάλλες, όλα αφορούσαν αυτόν και τα προβλήματά του, όταν θα έπρεπε να μιλάμε για τον Max, το μονοθέσιο, την απόδοσή του και τον αγώνα. Έχω ήδη πει ότι νομίζω ότι προκαλεί προβλήματα αν μείνει.

Την περασμένη Πέμπτη ο Horner ζήτησε από όλους να κοιτάξουν μπροστά και να τραβήξουν μια γραμμή κάτω από την υπόθεση του, αλλά ο Jos αντέδρασε σε αυτά τα σχόλια, λέγοντας:

Νομίζω ότι είναι λίγο αργά για αυτό τώρα. Αν είναι αυτό που θέλει, εντάξει, αλλά δεν νομίζω ότι θα γίνει. Δεν θέλω να μιλήσω πολύ περισσότερο γιατί θα δημιουργήσει προβλήματα. Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι ότι ο Max είναι χαρούμενος, αυτό είναι που μετράει για μένα, θέλω απλώς να είναι ευτυχισμένος.

Την περασμένη εβδομάδα ο Jos Verstappen δεν κάλεσε τον Horner στο πάρτι των 52ων γενεθλίων του, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο του Ντουμπάι με τον Max και ανώτερα στελέχη της Red Bull, συμπεριλαμβανομένου του Helmut Marko, να δίνουν το παρόν.

Ο Jos Verstappen θα δώσει το παρόν στο GP της Αυστραλίας που θα διεξαχθεί στις 22-24 Μαρτίου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...