Η Porsche έδωσε το video της Taycan Turbo GT που διέλυσε το ρεκόρ της Tesla στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας η Porsche παρουσίασε την πιο πιο ακραία έκδοση της Taycan, την Turbo GT, και σήμερα η γερμανική εταιρία δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube το video από το νέο ρεκόρ ταχύτερου γύρου με ηλεκτρικό αυτοκίνητο παραγωγής στην πίστα του Nurburgring Nordschleife.

Πιο συγκεκριμένα, ο οδηγός ανάπτυξης της Porsche, Lars Kern, σταμάτησε τα χρονόμετρα στη διαδρομή των 20,8 χλμ. σε 7 λεπτά και 07,55 δευτ. με μια Taycan Turbo GT, η οποία εξοπλίζεται με το Weissach πακέτο, “εξαϋλώνοντας” τον χρόνο του Tesla Model S Plaid Track Pack, που είχε πετύχει 7:25.231 το καλοκαίρι του 2023.

Επιπλέον, ο χρόνος της Taycan Turbo GT είναι 26 δευτερόλεπτα καλύτερος από ό,τι είχε σημειώσει η Taycan Turbo S Sport εξοπλισμένη με το performance πακέτο τον Αύγουστο του 2022, καθώς επίσης έγινε το ταχύτερο τετράθυρο μοντέλο ανεξαρτήτου κινητήριου συνόλου.

Για να γίνει αντιληπτή η διαφορά των γύρων, η απόσταση μεταξύ της Taycan Turbo GT και της Taycan Turbo S pre-facelift ήταν λίγο μεγαλύτερη από 1,3 χιλιόμετρα, αριθμός που δείχνει το άλμα στις επιδόσεις που επιτεύχθηκε.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...