Η Aramco σκέφτεται να αγοράσει την Aston Martin, στοχεύοντας τους Verstappen και Newey

Σχετικά άρθρα

Η κρατική εταιρεία πετρελαίου της Σαουδικής Αραβίας Aramco εξετάζει το ενδεχόμενο να εξαγοράσει την ομάδα Formula 1 της Aston Martin, θέλοντας να προσελκύσει του Max Verstappen και Adrian Newey.

Αυτό αναφέρει δημοσίευμα του συνήθως έγκριτου Formu1a.uno, με την Aramco να είναι η μεγαλύτερη εταιρεία πετρελαίου στον κόσμο και να διαδραματίζει όλο και πιο σημαντικό ρόλο στη Formula 1.

Είναι ο χορηγός τίτλου της ομάδας της Aston Martin τουλάχιστον μέχρι το 2028 και φέρεται να θέλει μεγαλύτερη συμμετοχή στην ομάδα που ανήκει στον Lawrence Stroll, εξετάζοντας ακόμη και την πλήρη εξαγορά της.

Κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού Σαββατοκύριακου στη Σαουδική Αραβία υπήρξαν συζητήσεις, με την Aramco να φέρεται να έχει στο στόχαστρό της μεταξύ άλλων, τόσο τον Max Verstappen όσο και τον Adrian Newey, οι οποίοι θα πρέπει να σπάσουν τα συμβόλαιά τους με την Red Bull και να μεταβούν στη βρετανική ομάδα το 2026. Εκείνη την χρονιά θα τεθούν σε ισχύ οι νέοι κανονισμοί, με την Aston Martin να έχει συμφωνήσει ήδη πως θα χρησιμοποιεί την μονάδα ισχύος της Honda.

ΠηγήFormu1a.uno

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...