Η Hyundai ανανεώνει ξανά το i30

Σχετικά άρθρα

Τέσσερα χρόνια μετά την παρουσίαση του πρώτου facelift του i30, η Hyundai παρουσίασε σήμερα μια ακόμη ανανεωμένη έκδοση του μοντέλου, που συνεχίζει να διατίθεται σε τρία στυλ αμαξώματος: hatchback, fastback και wagon.

Το αυτοκίνητο που πρωτοκυκλοφόρησε το 2007, αποκτά νέα LED φωτιστικά σώματα, νέους προφυλακτήρες, νέα μάσκα, νέους προβολείς ομίχλης, νέες ζάντες 16″ και 17″, ενώ προσφέρεται σε δώδεκα εξωτερικά χρώματα, τα: Abyss Black Pearl, Ecotronic Grey Pearl, Ultimate Red Metallic, Jupiter Orange Metallic, Meta Blue Pearl, Cypress Green Pearl, Sailing Blue Pearl, Atlas White, Serenity White Pearl, Shimmering Silver Metallic, Shadow Grey και Engine Red.

Το N Line πακέτο ξεχωρίζει από την μεγαλύτερη γρίλια, τον πίσω διαχύτη και τις ζάντες 17″ ή 18″, ενώ διαθέτει και βελτιώσεις στην ανάρτηση και στο σύστημα διεύθυνσης.

Στο εσωτερικό του ανανεωμένου μοντέλου συναντάμε νέα διακοσμητικά, νέες επενδύσεις, με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25″ να βρίσκεται στον πρόσθετο εξοπλισμό.

Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας υποστηρίζει over-the-air αναβαθμίσεις, με το αυτοκίνητο να εξοπλίζεται με όλα τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης οδηγού.

Με το i30 N να έχει καταργηθεί, το μοντέλο θα προσφέρεται με τον 1.500άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα απόδοσης 110 ίππων με 144 Nm ροπής, αλλά και με τον 1.000άρη turbo απόδοσης 120 ίππων με 172 Nm ροπής που μπορεί να συνδυαστεί και με ήπιο υβριδικό σύστημα 48-volt. Επίσης υπάρχει διαθέσιμος ο ήπιος υβριδικός 1.500άρης turbo απόδοσης 159 ίππων με 253 Nm ροπής.

Η παραγωγή του ανανεωμένου i30 θα ξεκινήσει τον Απρίλιο στο εργοστάσιο παραγωγής της Hyundai στο Nosovice της Τσεχίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα