Οι τιμές του Toyota GR Yaris στην Ιαπωνία και τα TRD αξεσουάρ του

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές του έτους η Toyota αποκάλυψε το ανανεωμένο GR Yaris και σήμερα η εταιρία ανακοίνωσε τις τιμές του hot hatch της στην αγορά της Ιαπωνίας, κάνοντας παράλληλα γνωστό ότι οι παραγγελίες του στη χώρα θα ανοίξουν στις 8 Απριλίου.

Η τιμή του GR Yaris με το εξατάχυτο χειροκίνητο αυτοκίνητο ξεκινά από τα 4,48 εκατομμύρια γιεν (27.380 ευρώ) και ξεπερνούν τα 4,98 εκατομμύρια γιεν (30.450 ευρώ), ενώ με το αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων η τιμή του κυμαίνεται από τα 4,83 εκατομμύρια γιεν (29.520 ευρώ) και μπορεί να φτάσει μέχρι τα 5,33 εκατομμύρια γιεν (32.570 ευρώ).

Διάβασε αναλυτικά

Επίσημο: Ανανεωμένο Toyota GR Yaris. Με περισσότερα άλογα και με αυτόματο κιβώτιο

Ταυτόχρονα, η Toyota παρουσίασε τα TRD αξεσουάρ για το GR Yaris, που βελτιώνουν οπτικά το μοντέλο και ενισχύουν την κάθετη δύναμη του hot hatch.

Ξεκινώντας από το μπροστινό μέρος, υπάρχει ένα νέο splitter, που συνδυάζεται με χαρακτηριστικές πλαϊνές ποδιές και έναν νέο επιθετικό πίσω διαχύτη. Αυτός -εκτός από εμφάνιση- αυξάνει και την κάθετη δύναμη, αν και η Toyota δεν αναφέρει περισσότερα στοιχεία. Συνεχίζοντας, υπάρχει νέα πίσω αεροτομή και καλύμματα στα πλαϊνά παράθυρα.

Η TRD προσφέρει νέες σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου για το GR Yaris, 18 ιντσών, σε ασημί και μαύρο χρώμα. Προαιρετικά, μπορούν να τοποθετηθούν κόκκινες και μαύρες ρίγες στο προφίλ του αυτοκινήτου.

Από πλευράς πλαισίου, η TRD προσφέρει νέα εμπρός και πίσω σταμπιλιζατέρ για βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς. Υπάρχουν επίσης νέα τακάκια φρένων μπροστά και πίσω, που είναι πιο ικανά στην πίστα ενώ εξακολουθούν να αποδίδουν καλά στο δρόμο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...