Αργότερα μέσα στη χρονιά η Porsche θα παρουσιάσει τη νέα γενιά της Cayenne που θα είναι αμιγώς ηλεκτρική και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του VW Group στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας, εκεί όπου κατασκευάζεται και η σημερινή γενιά, η οποία θα εξακολουθεί να πωλείται έως το 2030 παράλληλα με τη νέα ηλεκτρική Cayenne.
Η γερμανική εταιρία πήγε πρόσφατα μια καμουφλαρισμένη νέα Cayenne στην ανάβαση Shelsley Walsh στην Αγγλία, η οποία διεξάγεται από το 1905 και έδωσε στη δημοσιότητα ορισμένες φωτογραφίες του αυτοκινήτου.
Παράλληλα, η Porsche έδωσε στον Richard Hammond το αυτοκίνητο για να δημιουργήσει ένα promo video, μεταφέροντας ένα κλασικό αυτοκίνητο ηλικίας άνω των 100 ετών που ζύγιζε πάνω από δύο τόνους από το εργαστήριό του στο Hereford στο γκαράζ του. Σύμφωνα με την γερμανική εταιρία, η νέα Cayenne έχει ικανότητα ρυμούλκησης έως και 3,5 τόνους, ανάλογα με τη διαμόρφωση.
