Επίσημο. Νέα Mercedes E-Class

Σχετικά άρθρα

Πολλές ήταν τελευταία οι spy photos που έδειχναν το νέο μοντέλο της Mercedes σε διάφορα test. Σήμερα η Mercedes έβγαλε στο internet επίσημες φωτογραφίες απο την νέα E-Class. Η σχεδιαστική γραμμή του αυτοκινήτου έχει αλλάξει αισθητά. Πλεόν τα φώτα μπροστά εχουν γίνει “τετράγωνα” μετά απο πολλά χρόνια, αφού και στις 3 προηγούμενες γενιές τα φανάρια είχαν “στρόγγυλο” σχήμα….

Απο πλευρά κινητήρων ένας V6 αλλά και ένας V8 κινητήρας θα εξοπλίζουν την νέα E-Class καθώς επίσης και ένας ατμοσφαιρικός κινητήρας απόδοσης 507 ίππων που ως τώρα δεν έχει γίνει γνωστός ο κυβισμός του. Επίσης στην σειρά AMG θα τοποθετηθεί ο γνωστός V8 6,3 λίτρων.

Πολλά τα μέρη της νέας E-Class που θυμίζουν έντονα την S-Class. Τα κοινά μέρη ειναι έντονα στους προφυλακτήρες καθώς στις πλαινές ακμές κατω απο τις χειρολαβες. Νέα επίσης η νέα μάσκα που πλεόν είναι ποιο τραπεζοειδής.

Η Mercedes κατήργησε το σύστημα φρένων SBC (Sensotronic Brake Control) που δημιούργησε αρκετά προβλήματα στο απερχόμενο μοντέλο και επέστρεψε στην χρήση συμβατικών φρένων. Στον προαιρετικό εξοπλισμό θα υπάρχουν διαθέσιμα κεραμικά φρένα τα οποία μέχρι στιγμής τα συναντούσαμε μόνο στις εκδόσεις AMG.

Εκτός απο την εμφάνιση όμως, στην νέα Ε-Class υπάρχουν πλήθος νέων ηλεκτρονικών συστημάτων και βοηθημάτων με τελικό αποτέλεσμα την ποιο εύκολη και ξεκούραστη οδηγηση. Έτσι υπάρχει σύστημα αναγνώρισης των οδικών σημάτων και κατάσταση της κυκλοφορίας, προειδοποίηση για ακούσια αλλαγή λωρίδας νέο interactive σύστημα πλόγησης και άλλα πολλά. Επίσης έχει δημιουργηθεί νεό σύστημα ESP για τις ανωμαλίες του δρόμου, τους δυνατούς ανέμους αλλά και κατά της αποστεθαρεποίησης λόγω υπερβολικής φθοράς ενός ελαστικου.

Περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες.

[Source: Autoblog.com]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...