Επίσημο: Η VW ανακοίνωσε το Golf VI

Σχετικά άρθρα

 

Μετά την ανεπίσημη παρουσίαση του νέου golf χθες, ήρθε σήμερα η σειρά της VW να το επιβεβαιώσει.

Το νέο golf θα λανσαριστεί στην Ευρώπη απο τον Οκτώμβριο με την τιμή να ξεκινά απο τα 16500 Ευρο.Στη συνέχεια θα λανσαριστεί στις αγορές της Αφρικής, της Ασίας, της Αυστραλίας και της Βόρειας Αμερικής….

Η VW λέει οτι το νέο Golf είναι ποιο “τρισδιάστατο” απο το τωρινό μοντέλο. Λέει ότι έχει εμφανή σημάδια απο το Scirocco στο εξωτερικό και απο το Passat CC στο εσωτερικό.

Απο κινητήρες το νέο golf θα είναι διαθέσιμο με 4 βενζινοκινητήρες και 2 πετραιλαιοκινητηρες των 1.9L και 2.0L TDI. Το DSG θα αντικαταστήσει όλα τα αυτόματα κιβώτια που υπάρχουν στο 5αρι. Επίσης τα ηλεκτρονικά συστήματα του νέο Golf θα είναι αναβαθμισμένα με την παρουσία των automatic distance control” (ACC), “adaptive chassis control” (DCC), a “park steering assistant” και ενός αναβαθμισμένου ESP.
 

Vw Golf VI Gallery

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tο Σεπτέμβριο τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του VW Transporter

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), για να ανακοινώσει σήμερα ότι το μοντέλο θα αποκαλυφθεί...

Η VW παρουσιάζει τα ID.3 GTX και ID.7 GTX Tourer

Τις γρήγορες GTX εκδόσεις των ID.3 και ID.7 Tourer παρουσίασε σήμερα η Volkswagen. Ξεκινώντας από το ID.3 GTX, είναι πισωκίνητο και στην έκδοση GTX...
Autoblog.gr