Renderings: Alfa Romeo 4C GTA Coupe και Spyder Concept

Σχετικά άρθρα

Η Alfa Romeo 4C GTA Concept θα παρουσιαστεί την Δευτέρα από την Alfa Romeo στη Γενεύη και το Auto.it έδωσε τις πρώτες renderings φωτογραφίες του. Αν τα σκίτσα αυτά είναι επίσημα ή όχι δεν το γνωρίζω αλλά αν είναι, τότε η 4C θα κάψει καρδιές!

Να θυμίσω ότι μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι το αυτοκίνητο θα ξεκινήσει την παραγωγή του μέσα στο 2012 και θα βασίζεται στο KTM X-Bow φορώντας τον τετρακύλινδρο TBi 1750 MultiAir turbo κινητήρα απόδοσης 250 ίππων. Η 4C GTA θα έχει “ακόλαστη και συμπαγής” σχεδίαση με αρκετά μέρη της να είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο και carbon, σχεδιασμένα από την Dallara Automobili. Χάρη αυτών θα ζυγίζει 850 κιλά και έτσι θα έχει αναλογία 3.4 κιλών ανά ίππο!

Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 250 χλμ/ώρα

Η παραγωγή θα περιοριστεί στις 25.000 μονάδες και η τιμή του αναμένεται να ξεκινά στην Ιταλία από τις €40.000. Ακούγεται υπερβολικά καλό για να είναι αληθινό πάντως! Υπομονή 2 μέρες ακόμη!

[Πηγή: Auto.it]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr