Τρέχει στον αγώνα ο Alonso

Σχετικά άρθρα

Fernando Alonso

Δύο φορές έπρεπε να εξεταστεί ο Fernando Alonso, ώστε να αποφασίσουν οι γιατροί για το αν ο Ισπανός έχει τη δυνατότητα να οδηγήσει μετά από τον τραυματισμό του στον θώρακα. Χθες, οι γιατροί της FIA εξέτασαν τον οδηγό της McLaren, αποφασίζοντας πως μπορούσε να πάρει μέρος στο σημερινό FP1, ωστόσο έπρεπε να εξεταστεί ξανά για να διαπιστωθεί η κατάστασή του μετά από τα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά.

Ο δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής εξετάστηκε ενδελεχώς και η ετυμηγορία των γιατρών δίνει το πράσινο φως που αναζητούσε ο ίδιος και η McLaren, αφού οι γιατροί είδαν πως έχει αναρρώσει πλήρως και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση για να μπορέσει να οδηγήσει ένα μονοθέσιο για τους 56 γύρους του κυριακάτικου αγώνα. Η ανακοίνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας αναφέρει:

Ως αποτέλεσμα της ιατρικής εξέτασης μετά από την πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμαστικών, ο ιατρικός εκπρόσωπος της FIA, Jean-Charles Piette, και ο Διευθυντής του Ιατρικού Κέντρου του Κινεζικού Grand Prix, Prod. Shiyi Chen, αποφάσισαν πως ο Fernando Alonso μπορεί να πάρει μέρος σε όλες τις υπόλοιπες περιόδους του 3ημέρου.

Ωστόσο, όπως και στην πρωινή περίοδο, σε περίπτωση ασυνήθιστων συμπτωμάτων, ο οδηγός έχει ενημερωθεί ότι πρέπει να σταματήσει το μονοθέσιό του αμέσως. Ο οδηγός έχει πάρει το πράσινο φως και δε θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις, εκτός κι αν ο οδηγός παρουσιάσει ασυνήθιστα συμπτώματα.

ΠηγήFIA

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...