Μια Koenigsegg One:1 διαλύθηκε στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Koenigsegg One1 Nuburgring crash (11)

Μια από τις επτά One:1 που κατασκεύασε η Koenigsegg είχε ένα σοβαρό ατύχημα σήμερα στο Nurburgring, κατά τη διάρκεια δοκιμών της εταιρίας στη προσπάθεια της να πετύχει νέο ταχύτερο γύρο. Ο οδηγός του σουηδικού αυτοκινήτου, έχασε τον έλεγχο στην είσοδο της στροφής Adenauer Forst, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να καταλήξει αρχικά στις μπαριέρες και στη συνέχεια στο γρασίδι δίπλα στη πίστα. Από την σύγκρουση, προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο αυτοκίνητο, ενώ φαίνεται πως υπήρξε και πυρκαγιά στο πίσω μέρος.

Koenigsegg One1 Nuburgring crash (12)

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Koenigsegg, ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις τυπικές εξετάσεις, μιας και δεν τραυματίστηκε. Λίγο αργότερα πήρε εξιτήριο, με την σουηδική εταιρία να συμπληρώνει πως το ατύχημα, αποτελεί επιβεβαίωση του πόσο δύσκολο είναι να οδηγήσει κάποιος τόσο γρήγορα, στην διάσημη γερμανική πίστα. Η Koenigsegg προσθέτει πως είναι απογοητευμένη από την εξέλιξη αυτή, αλλά νοιώθει ευχαριστημένη που τα συστήματα ασφαλείας της, προστάτευσαν τον οδηγό.

[Ευχαριστώ όλους για το tip]

https://www.youtube.com/watch?v=RZWEBAHREa8

ΠηγήKoenigsegg

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr