The Grand Tour S01E02: Τι είδαμε!

Σχετικά άρθρα

the-grand-tour-season-1-episode-2-gtspirit-006

Επεισόδιο δεύτερο για το The Grand Tour με τους Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May να στήνουν την σκηνή τους στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής Νότιο Αφρική, με τις τέντες του στούντιο να βρίσκονται στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Προτού προχωρήσεις την ανάγνωση, θα σε προειδοποιήσω πως θα διαβάσεις αρκετά spoiler του επεισοδίου, οπότε αν δεν θέλεις να μάθεις τίποτα προτού το δεις, τότε κλείσε την σελίδα τώρα.

Spoiler! Spoiler! Spoiler!

Στο μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου επεισοδίου, με τίτλο  “Operation Desert Stumble”, είδαμε το πως οι τρεις άνδρες εκπαιδεύτηκαν από στρατιώτες των Ειδικών Δυνάμεων σε μια μυστική βάση στην Ιορδανία. Αποστολή τους ήταν να σώσουν έναν VIP όμηρο από ένα αεροπλάνο, αλλά και να αποδράσουν, οδηγώντας ένα Audi S8.

the-grand-tour-season-1-episode-2-gtspirit-004

O Clarkson μπορεί να δυσκολεύτηκε να μπει μέσα στην Aston Martin Vulcan, αλλά τελικά κατάφερε και την οδήγησε στη νέα πίστα δοκιμών τους. Στο στούντιο βρέθηκε και μια replica της Mercedes C9, εκεί όπου ήταν και ο δημιουργός της, ο οποίος βασίστηκε πάνω σε μια μινιατούρα 1:32 για να δημιουργήσει την πλήρους μεγέθους ρέπλικα. Εντυπωσιακό!

Εσύ το είδες το επεισόδιο; Πως σου φάνηκε; Ποιες είναι οι εντυπώσεις που σου άφησε;

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...