Διεύρρευσε το προσπέκτους της νέας Mercedes E-Class sedan

Σχετικά άρθρα

Μέσα στον Δεκέμβριο σας είχαμε παρουσιάσει τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας Mercedes-Benz E-Class. Σήμερα, σχεδόν ένα μήνα μετά, διέρρευσαν και σκαναρισμένες φωτογραφίες από το προσπέκτους της. Σύμφωνα με το προσπέκτους, η νέα E-Class έχει μήκος 4.868 μέτρα, και πλάτος 2.87 μέτρα. Θα εξοπλίζεται με κινητήρες βενζίνης αλλά και πετρελαίου. Επίσης θα υπάρχει και ένα μοντέλο με κινητήρα τεχνολογίας BlueEfficiency, συγκεκριμένα το E350 BlueTEC. Από πλευρά ιπποδύναμης οι βενζινοκινητήρες θα αποδίδουν: ….

  • Ε200 CGI 184 ίππους με 27 κιλά ροπή.
  • E250 CGI 204 ίππους με 31 κιλά ροπή.
  • E350 CGI 292 ίππους με 36.5 κιλά ροπή.
  • E500 CGI 388 ίππους με 53 κιλά ροπή.

Ωστόσο και οι κινητήρες πετρελαίου και ο BlueTEC δεν υπολείπονται σε δύναμη.

Έτσι έχουμε:

  • E200 CDI 136 ίππους με 36 κιλά ροπή.
  • E220 CDI 170 ίππους με 40 κιλά ροπή. (είναι ο ίδιος κινητήρας με τον πρώτο, αλλά είναι αναβαθμισμένος)
  • E250 CDI 204 ίππους με 50 κιλά ροπή.
  • E350 CDI με τεχνολογία BlueEfficiency αποδίδει 231 ίππους με 54 κιλά ροπή

 Η στάνταρ έκδοση περιλαμβάνει 16″ ζάντες με 9 μπράτσα καθώς και χρωμιομένη μάσκα. Φυσικά υπάρχουν τα πακέτα εξοπλισμού όπως το ELEGANCE, AVANTGARDE και το AMG, που είναι διαθέσιμα ανάλογα με τις προτιμήσεις του αγοραστή.

Συγκεκριμένα το πακέτο εξοπλισμού ELEGANCE θα δίνει έμφαση ποιο πολύ στο styling του αυτοκίνητου, ενώ η έκδοση AVANTGARDE θα έχει μια ποιο sport εμφάνιση. Οι διαφορές του θα είναι εμφανής στα δυο αυτοκίνητα αφού στην έκδοση ELEGANCE θα υπάρχουν διπλοί προβολείς ομίχλης καθώς και περισσότερο χρώμιο στην γρίλια, σε αντίθεση με την έκδοση AVANTGARDE που θα έχει διαφορετικούς προβολείς ομίχλης τεχνολογίας LED κάτω από τα BI-XENON, ενώ θα έχει λιγότερο χρώμιο στην μπροστινή γρίλια. Οι ζάντες είναι διαφορετικές στα 2 μοντέλα αλλα είναι 17″ και στα 2.

Οι διαφορές συνεχίζονται και στο εσωτερικό αφού η ELEGANCE με την αντίθεση ξύλου – δέρματος πετυχαίνει μια ποιο φινετσάτη όψη, ενώ η AVANTGARDE με την χρήση αλουμινίου τονίζει τον σπορ χαρακτήρα της.

Για το εσωτερικό υπάρχει ακόμη μία έκδοση, η EXCLUSIVE, η οποία περιλαμβάνει ποιο ακριβά υλικά όπως, δέρμα τύπου Nappa και Alcantara. Το πακέτο AMG θα εφοδιάζεται με καθίσματα τύπου bucket.

[Via : germancarzone]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...