Αναλυτικά χαρακτηριστικά των BMW X5M και X6M

Σχετικά άρθρα

bmw-x5m-x6m

Μετά τις πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν χθες, σήμερα ήρθανε να προστεθούν ακόμη 2 (σε καλύτερη ποιότητα) καθώς και τα αναλυτικά χαρακτηριστικά των BMW X6M και X5M (για την αγορά της Αμερικής). Και τα δύο αυτοκίνητα εφοδιάζονται με έναν V8 bi-turbo κινητήρα 4.4 λίτρων απόδοσης 555 ίππων στις 6.000 σ.α.λ με 68 κιλά ροπής διαθέσιμα από τις 1500 σ.α.λ μέχρι τις 5.650 σ.α.λ. Ο κινητήρας αυτός είναι ικανός να επιταχύνει και τα δύο μοντέλα από στάση στα 100χλμ σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα. Τα αυτοκίνητα εφοδιάζονται με το νέο 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο M Sports που έχει paddles στο τιμόνι.

Η κίνηση μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς μέσω του συστήματος τετρακίνησης xDrive ενώ εφοδιάζεται με τα συστήματα Dynamic Performance Control και Servotronic και που έχουν επαναπρογραμματιστεί από το τμήμα M. Φυσικά τα αυτοκίνητα εφοδιάζονται με 4-πίστονα φρένα που συνδυάζονται με αεριζόμενος δίσκους τόσο μπροστά όσο και πίσω. Εξωτερικά των αυτοκινήτων ξεχωρίζουν οι νέοι προφυλακτήρες, οι 4πλες απολήξεις των εξατμίσεων καθώς και οι ζάντες 20″. Τα αυτοκίνητα θα παρουσιαστούν στην έκθεση της Νέας Υόρκης στην 9 Απριλίου. Πιστεύω ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε επίσημες φωτογραφίες σε ποιότητα high res. Ως τότε δείτε τις φωτογραφίες και το δελτίο τύπου που ακολουθεί.

Δελτίο Τύπου (κάντε κλικ για να το διαβάσετε)

[via: autoblog.nl]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...