Η Google αναβαθμίζει το Android Auto

Σχετικά άρθρα

Την προηγούμενη εβδομάδα διεξήχθη το φετινό συνέδριο I/O της Google, όπου η αμερικάνικη εταιρία παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του Android Auto, η οποία θα γίνει διαθέσιμη μέσα στο καλοκαίρι.

Η ανανεωμένη έκδοση θα διαθέτει μεγαλύτερη ευελιξία για οθόνες διαφορετικού μεγέθους και προσανατολισμού, ενώ θα είναι προεπιλεγμένο το split-screen, κάτι που προηγουμένως ήταν διαθέσιμο μόνο σε ορισμένα οχήματα.

Στόχος των αλλαγών είναι να μπορείς να ελέγχεις εύκολα και ταυτόχρονα τους χάρτες, το σύστημα πολυμέσων και τα μηνύματα. Επιπλέον, η Google έπρεπε να προσαρμόσει το Android Auto σε μεγαλύτερες οθόνες, όπως η οθόνη Hyperscreen 56 ιντσών της Mercedes-Benz EQS και η οθόνη 33 ιντσών του επερχόμενου Cadillac Lyriq.

Συνεχίζοντας, το Google Assistant, οι ειδοποιήσεις και η βιβλιοθήκη των εφαρμογών θα είναι εύκολα προσβάσιμα μέσω του dock. Αυτό -ανάλογα με την οθόνη του αυτοκινήτου- θα βρίσκεται είτε στο κάτω μέρος είτε στην πλευρά που είναι πιο κοντά στο τιμόνι. Ακόμα, θα υπάρχουν τυποποιημένες γρήγορες απαντήσεις σε συνομιλίες, όπως το να ενημερώσεις μια επαφή σου για την ώρα άφιξης, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα να μεταδίδεις περιεχόμενο από το τηλέφωνο σου στην οθόνη του αυτοκινήτου, όταν είναι σταθμευμένο.

Μεταξύ αυτών συναντάμε και τη δυνατότητα παρακολούθησης video από το YouTube, το Tubi και το Epix Now, ενώ θα υπάρχει και ένας browser.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Alfa Romeo θέλει να μπει στο WEC

Μετά την αποχώρηση της από την Formula 1, η Alfa Romeo θέλει να μπει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC), με τον CEO της, Jean-Philippe...

Tesla Cybertruck Vs GMC Hummer EV. Ποιο είναι ταχύτερο στην επιτάχυνση;

Το Tesla Cybertruck ή το GMC Hummer EV είναι γρηγορότερο στην ευθεία; Το Cybertruck ζυγίζει 3.084 κιλά και είναι στη κορυφαία έκδοση του, την...