Το Audi A1 στην Γενεύη

Σχετικά άρθρα

Audi A1 Street-art

Επίσημο πλέον. Το πολυαναμενόμενο Audi A1 θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στην έκθεση της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου του 2010. Από σήμερα ξεκινά ένας κύκλος από διάφορα video που θα αποκαλύπτουν πράγματα για το νέο super mini της Audi. Στις 28 Ιανουαρίου θα παρουσιαστεί ένα video με τα αστέρια της ποδοσφαιρικής ομάδα της Μπάγιερ Μονάχου να οδηγούν το A1 ενώ στις 4 Φεβρουαρίου θα προβληθεί ένα video από το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού της Audi που θα δείχνουν την ασφάλεια που θα προσφέρει το A1.

Το A1 βασίστηκε σχεδιαστικά στο Metroproject Quattro που παρουσιάστηκε στο Τόκιο το 2007 καθώς και στο A1 Sportback που παρουσιάστηκε στο Παρίσι το 2008. Οι σχεδιαστές του αναφέρουν ότι το τελικό σχέδιο δεν διαφέρει τόσο πολύ από τα πρωτότυπα και αποκάλυψαν ότι η οροφή του θα θυμίζει πολύ αυτήν του πρωτότυπου Metroproject Quattro. Τα πρώτα video, μερικές φωτογραφίες και το δελτίο τύπου στην συνέχεια.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=soKGEnc6rj0

httpvh://www.youtube.com/watch?v=YsRNu7kxHM8

Audi A1 Street-Art

Audi Metroproject Quattro

A1 Sportback Concept

[Πηγή: Audi]

Δελτίο Τύπου (κάντε κλικ για να το διαβάσετε)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανέωση για το Audi Q4 e-tron

Την ανανεωμένη έκδοση του Q4 e-tron παρουσίασε σήμερα η Audi, με το μοντέλο να προσφέρει σε δικίνητη και τετρακίνητη έκδοση. Η πισωκίνητη έκδοση 45...