Η Κosmocar A.E θέλοντας να δείξει το υψηλό αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής προσφοράς που την διακρίνει εξέδωσε δελτίο τύπου όπου αναφέρει ότι θα παραδώσει όλα αυτοκίνητα των πελατών του Παζαρόπουλου. Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει:

“Σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, η «KOSMOCAR A.E.», Αποκλειστικός Εισαγωγέας Volkswagen & Audi στην Ελλάδα, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και της κοινωνικής της προσφοράς ανέλαβε να διασφαλίσει, για λόγους ηθικού καθήκοντος, την παράδοση αυτοκινήτων στους πελάτες της Σ. Κ. «ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.», που βρέθηκε σε δυσχερή θέση ως προς την εκπλήρωση των υποχρεώσεών της. Η «KOSMOCAR A.E.» με μοναδικό της μέλημα το καταναλωτικό κοινό, τους εργαζόμενους στο συγκεκριμένο έμπορο καθώς και τη διασφάλιση της φήμης των αυτοκινήτων που εκπροσωπεί, παρενέβη για να εξασφαλίσει τη μη διατάραξη της αξιοπιστίας των σημάτων Volkswagen & Audi. Η λήψη της σημαντικής αυτής απόφασης έγινε ταυτόχρονα με την εξασφάλιση ρητής δέσμευσης του συγκεκριμένου εμπόρου για την τήρηση του αυστηρού πλαισίου συνεργασίας και των υποχρεώσεών του”.

[Πηγή: KOSMOCAR A.E]

  • johnnyxp64

    πολυ εξευγενισμενα ο ορος “εξαγορά” θα έλεγα εγω.

  • snake

    Εγώ θα έλεγα μπράβο στην Kosmocar που έχωσε το χέρι της βαθειά στην τσέπη και ξελάσπωσε τον Παζαρόπουλο που δεν εξόφλησε τα αυτοκίνητα 300 πελατών του από τους οποίους εισέπραξε και μάλλον ξόδεψε την αξία των αυτοκινήτων. Εξαγορά σημαίνει αναλαμβάνω τα χρέη του ομίλου – καμιά 70 εκατομμύρια – μόνο παρανοϊκός θα το έκανε.