“Ένα βενζινάδικο στο New Jersey αυτοματοποίησε πλήρως τη διαδικασία γεμίσματος του ντεπόζιτου του αυτοκινήτου σας! Το TankPitstop σας δίνει τη δυνατότητα να βάλετε βενζίνη στο αυτοκίννητο σας χωρίς να χρειαστεί να βγείτε καθόλου από αυτό και χωρίς να κάνετε καμία ενέργεια! Ούτε καν για να μιλήσετε σε κάποιον υπάλληλο!

Το TankPitstop διαθέτει ένα ρομπότ, το οποίο ανιχνεύει αυτόματα τον τύπο και το μοντέλο του αυτοκινήτου σας, ρυθμίζοντας το ακριβές σημείο που βρίσκεται το ντεπόζιτο του. Αφού ξεκλειδώσει το καπάκι του ντεπόζιτου, το γεμίζει, το ξανακλείνει και αυτό ήταν. Δεν χρειάζεται καν να πληρώσετε! Ο εκάστοτε ιδιοκτήτης αυτοκινήτου μπορεί να καταχωρηθεί στο σύστημα του βενζινάδικου και να πληρώνει όποτε επιθυμεί ανάλογα με τη συμφωνία που πραγματοποίησε. Το όλο σύστημα του TankPitstop μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε υπάρχον βενζινάδικο για να αυτοματοποιήσει την διαδικασία. Φωτογραφίες και video στη συνέχεια.”

httpvh://www.youtube.com/watch?v=7gPqDGrHQoM

[Πηγή: tankpitstop.com | via: siteseeing.gr]

 • johnnyxp64

  τι ειπες τωρα!??????

  γαματω! και ελεγα καλα ανοιγει και ταπες? να φανταστω οτι μπορει να παει και λιγο ποιο γρηγορα……

  μπορει να χασουν ανθρωποι την δουλεια τους αλλα θα ειναι ποιο ασφαλες ετσι τα βενζιναδικα απο ληστείες…αν και θα επρεπε να εχουμε καν ληστείες οπως στις μερες μας, αλλα τι νε λεμε κορυφαιο εργαλειο!

 • Mika

  To xazeya me anoikto to stoma..Fobero!!
  Einai to mellon arage????Mallon!!