Ferrari: 6 νέα μοντέλα στα επόμενα 3 χρόνια

Σχετικά άρθρα

Μέσα στα επόμενα τρία χρόνια η Ferrari θα παρουσιάσει 6 νέα μοντέλα: την 458 Spyder, την νέα Enzo καθώς και 4 νέα μοντέλα. Αυτά ανακοινώθηκαν σήμερα από τον διευθύνων σύμβουλο της Fiat Sergio Marchionne στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο Τορίνο. Η ανοικτή έκδοση της 458 και η νέα 612 Scaglietti που θα εφοδιάζεται με τον V12 κινητήρα θα παρουσιαστούν μέσα στο 2011. Η κωδική ονομασία F151, αναφέρεται στην 612 Scaglietti και ίσως θα είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής της Ferrari, που θα είναι διαθέσιμη σε υβριδική έκδοση.

O Marchionne ανακοίνωσε επίσης τις “new special series Enzo” που μαζί με την νέα 599 GTB Fiorano (aka F152) θα βγουν στην αγορά το 2012. Αργότερα θα κάνει το ντεμπούτο της η ανανεωμένη Callifornia (αναφέρεται ως California M) ενώ το 2013 θα παρουσιαστεί και η σκληροπυρηνική έκδοση 458, Scuderia, όπως ακριβώς είχε γίνει και με την 430 Scuderia.

Τέλος ο Marchionne ανακοίνωσε ότι και η Maserati θα παρουσιάσει 2 νέα μοντέλα που θα τοποθετηθούν κάτω από την GranTurismo μέχρι το 2015.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ferrari: Δημιουργία ερευνητικού κέντρου για την ανάπτυξη μπαταριών

Η Ferrari εγκαινίασε ένα νέο ερευνητικό κέντρο ηλεκτροχημείας στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, καθώς ετοιμάζεται να παράγει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό supercar μέχρι τα τέλη...

Στο σφυρί το Fiat 500L του Πάπα Φραγκίσκου

Το Σεπτέμβριο του 2015 ο Πάπας Φραγκίσκος όταν επισκέφτηκε τις Η.Π.Α, δεν είχε επιλέξει κάποιο θωρακισμένο αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του, αλλά ένα ταπεινό...