Νέο Audi A2 το 2012

Σχετικά άρθρα

H Audi φαίνεται ότι δεν έχει ξεχάσει το A2,παρότι οι πωλήσεις της πρώτης γενιάς δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Λίγο o ιδιόμορφος για την εποχή του, σχεδιασμός λίγο η αυξημένη τιμή οι καταναλωτές δεν προτίμησαν το μικρό Audi παρότι ήταν το πρώτο μικρό αυτοκίνητο που διέθετε το περιβόητο αλουμινένιο σασί Audi spaceframe.

Η Audi λοιπόν ετοιμάζει τον αντικαταστάτη του Α2 που θα είναι έτοιμο το 2012. Το πάτωμα του θα βασίζεται σε αυτό του Α1 και έτσι η τιμή του αναμένεται να πέσει κατά πολύ ώστε να χτυπήσει τις αντίστοιχες προτάσεις της BMW και Mercedes. Σχεδιαστικά δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες αλλά σίγουρα θα διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα το κάνουν να ξεχωρίζει από μακριά ότι πρόκειται για Audi (χαρακτηριστική γρίλια τραπεζοειδής γρίλια και LED φωτιστικά σώματα) ενώ από μηχανικής πλευράς αναμένονται τόσο κινητήρες βενζίνης όσο και πετρελαίου, παρόμοιοι με αυτούς που χρησιμοποιεί το A1. Μάλιστα ο πρόεδρος της Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Rupert Stadler σε δηλώσεις του ανέφερε ότι αργότερα ίσως παρουσιαστεί και μία πλήρως ηλεκτρική έκδοση που θα βασίζεται στο Α1 e-tron.

[Πηγή: autocar.co.uk]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Dakar: Πρόστιμο 750.000 ευρώ στην Audi

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της νίκης στο θρυλικό και εξαιρετικά απαιτητικό Rally Dakar, η Audi έκανε γνωστό ότι αποχωρεί άμεσα από το παγκόσμιο...