Διέρρευσαν φωτογραφίες του Audi A7 Sportback

Σχετικά άρθρα

Αύριο αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα από την Audi στο μουσείο του Μονάχου, αλλά κάποιος ανυπόμονος κατάφερε και διέρρευσε 4 επίσημες φωτογραφίες από το νέο Audi A7 Sportback. Το 5πορτο coupe της Audi διατηρεί τα στοιχεία του πρωτότυπου A7 Sportback που παρουσιάστηκε στην έκθεση του Detroit το 2009. Οι μόνες αλλαγές εντοπίζονται στους πλαϊνούς καθρέπτες, στα φωτιστικά σώματα και στις εισαγωγές αέρα του μπροστά προφυλακτήρα.

Επίσημα ακόμη δεν έχει τίποτα ανακοινωθεί, αλλά το site που διέρρευσε τις φωτογραφίες αναφέρει ότι το A7 Sportback θα μπορεί να μεταφέρει μόνο 4 επιβάτες. Σε ότι αφορά τους κινητήρες θα υπάρχουν V6 κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου συμπεριλαμβανομένου και του 3.0 λιτρου TSI με τα 290 άλογα. Αυτονόητο εννοείτε ότι θα υπάρχουν μοντέλα τα οποία θα διαθέτουν το σύστημα τετρακίνησης “Quattro” της Audi ενώ στον επιπλέον εξοπλισμό ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να προσθέσει το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη “S-tronic”. Στο μέλλον περιμένουμε τις S7 και RS7 εκδόσεις ενώ πιθανό είναι να δούμε και μία υβριδική εκδοχή του.

Ο μεγάλος αδερφός του A5 Sportback θα τοποθετηθεί ανάμεσα στα A6 και A8 και θα έχει κύριους ανταγωνιστές την CLS της Mercedes-Benz και την 5-Series GT της BMW. Περισσότερες λεπτομέρειες και φωτογραφίες θα γίνουν γνωστές αύριο, αλλά μέχρι τότε πάρτε μια γεύση από το νέο Audi A7 Sportback στη συνέχεια.

[via: autoblog.com]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Dakar: Πρόστιμο 750.000 ευρώ στην Audi

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της νίκης στο θρυλικό και εξαιρετικά απαιτητικό Rally Dakar, η Audi έκανε γνωστό ότι αποχωρεί άμεσα από το παγκόσμιο...