Exagon Furtive e-GΤ. Ηλεκρικό πρωτότυπο 340 ίππων [w/video]

Σχετικά άρθρα

Ένα νέο πρωτότυπο, από την Exagon Motors, θα κάνει το ντεμπούτο του στο Παρίσι σε λίγες ημέρες. Το Furtive e-GT, όπως ονομάζεται, έχει κατασκευαστεί σε συνεργασία με την Siemens, Saft και Michelin και εφοδιάζεται με 2 ηλεκτροκινητήρες της Γερμανικής εταιρίας απόδοσης 125 kW (170 ίππων) ο κάθε ένας οι οποίοι τροφοδοτούνται από τις μπαταρίες ιόντων λιθίου της Saft. Έτσι η συνολική του ιπποδύναμη ανέρχεται στα 340 άλογα με τα 0-100 χλμ/ώρα να έρχονται σε 3.5 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του ταχύτητα περιορίζεται στα 250 χλμ/ώρα.

Το 2+2 sport coupe αυτοκίνητο, διαθέτει τεχνολογία παρόμοια με αυτή του Chevrolet Volt, και έτσι με την χρήση μόνο των μπαταριών του έχει αυτονομία 400 χλμ περίπου, αλλά χάρη στην τοποθέτηση ενός μικρού βενζινοκινητήρα που λειτουργεί ως γεννήτρια, η αυτονομία αυτή ξεπερνά τα 800 χλμ!

Το αυτοκίνητο σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρίας θα περάσει στην παραγωγή κάποια στιγμή μετά το 2012 χωρίς ωστόσο να ανακοινώσουν την τιμή του. Video και φωτογραφίες στη συνέχεια.

[Πηγή: Zercustoms.com]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...