Μπορεί επίσημα να μην έχει ανακοινωθεί, αλλά στην εποχή των social media o αρχιπαρουσιαστής του αντίπαλου δέους του TopGear, Tiff Needell ανακοίνωσε μέσω του twitter του ότι ένας παράξενος τύπος που ακούει στο όνομα Ben, θα βρίσκεται μαζί του από την νέα σεζόν του Fifth Gear που ξεκινά την Παρασκευή!

Οι φήμες θέλουν τον Collins να συνεχίζει να φορά στολή (πολύχρωμη αυτή τη φορά) αλλά και να είναι στο πλευρό του Nieddle ως συμπαρουσιαστής. Το BBC έχει πνευματικά δικαιώματα του λευκού Stig (άσπρη στολή και κράνος) αλλά ως εκεί. Θέλω να δω πως θα αντιδράσει ο Clarkson και οι παραγωγοί του Top Gear που βλέπουν ίσως τον καλύτερο χαρακτήρα της εκπομπής τους να μεταπηδά στην αντίπαλη εκπομπή!

[Πηγή: Twitter , Guardian]

 • Θα κοροιδέψει, θα χλευάσει, θα υποτιμήσει και άλλα τέτοια όμορφα απο τον κ. Clarkson! Δεν περιμένω τίποτα λιγότερο. Πέρα όμως απο αυτά και παρότι όντως είναι αντίπαλες εκπομπές -το Fifth gear παραμένει ο φτωχός συγγενής όμως- οι παρουσιαστές και κυρίως ο Needell και η Vicky είναι στενοί φίλοι με τον Clarkson απο προηγούμενα χρόνια. Μην ξεχνάμε οτι ο Needell με τον Clarkson έχουν συνεργαστεί κιόλας στο παρελθόν και η Vicky έχει κάνει guest σε παλιότερο επεισόδιο του TopGear.

  • Aν παρατηρήσεις πάντως το top gear δεν την μπαίνει καθόλου στο fifth gear. Το ανάποδο συμβαίνει πολύ συχνά, έμμεσα πάντα.
   Τον Collins άμα τον κοροιδέψουν καλά θα κάνουν.

  • rhodos13

   Δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στο Top Gear με το 5th Gear. Το Top gear είναι έτη φωτός μπροστά από κάθε άλλη εκπομπή αυτοκινήτων. Είναι ο Messi και ο jordan του είδους. Και με την στολή να τον έπαιρναν σίγουρα οι ευφυέστατοι και δημιουργικοί mr TOP GEAR θα έβρισκαν κάτι να κάνουν και να την βγουν καπάκι.

  • Εντάξει, διαφορετικές εκπομπές οι δύο παρότι και οι δύο έχουν ως θέμα το αυτοκίνητο! το topgear δεν είναι τυχαίο που θεωρείται η καλύτερη εκπομπή του είδους της στο κόσμο!

 • johnnyxp64

  βασικα ο Stig δεν παει στο Fith Gear ως Ρολος, παει ος απλος οδηγος αγωνων!
  Νεος stig θα ερει για το Top Gear και ολα μελι γαλα.

 • Γιάννης

  Η άποψή μου είναι ότι ό,τι και να κάνει το fifth gear δεν μπορεί να φτάσει το top gear…

  • johnnyxp64

   +1000

 • jonjon

  περιμενω να δω πως θα πεθανει ο ασπρος stig!