Δεν είναι μόνο το μικρό μπροστοκίνητο αυτοκίνητο πόλης και το ηλεκτρικό Megacity που θα μας παρουσιάσει η BMW στο άμεσο μέλλον αφού οι τελευταίες αναφορές θέλουν τους Βαυαρούς να ετοιμάζουν την Σειρά 2, το οποίο θα γίνει το entry-level πισωκίνητο αυτοκίνητο της εταιρείας και θα τοποθετηθεί πάνω από την Σειρά 1 η οποία στο μέλλον θα γίνει μπροστοκίνητη.

Η BMW έχει ήδη κατοχυρώσει τα ονόματα 228, 230, 235 και M2, ονόματα που προδίδουν την ύπαρξη 6-κύλινδρων κινητήρων. Ένα είναι σίγουρο, εάν τελικά υπάρξει στο μέλλον η Σειρά 2, τότε εκτός των 6κύλιδρων κινητήρων θεωρείστε δεδομένο ότι θα υπάρχουν και μικροί 4κύλινδροι.

Προσωπική άποψη, σαν πολλά μοντέλα δεν μαζεύονται εκεί στην BMW; Άραγε χωράνε όλα αυτά στην γκάμα της;

[Πηγή: Car and Driver]

  • Φυσικά και χωράνε αγαπητέ editorial-ιογράφε!!!…Λοιπόν, η series 1 μετατρέπεται σε series 2 (μικρομεσίο..). Αντιστόίχως, η series 1 με τα 3κίλυνδρα και 4κύλινδρα μοντέλα της (μπροστινής κίνησης) βάζει την BMW στον χώρο τον super-mini…Τέλος, η mini (brand name) παίζει μόνη της μπάλα στην υπο ίδρυση premium sub-category των mini cars…Εδώ θα χρειαστεί να προσθέσω οτι με το νεο-μικρό αυτοκίνητο πόλης ή smart-mini ή όπως θέλετε ονομάστε το θα δώσει στην BMW μερίδιο απο την “πίτα που τρώνε μόνες τους” η MERCEDES & TOYOTA με τα smart & iQ….ΘΕΜΗ ΤΑ ΑΚΟΥΣ;;;;;;

  • Χμ, και πάλι θεωρώ ότι θα μαζευτούν πολλά παρόμοια μοντέλα τα οποία θα έχουν όλα το ίδιο target group

    μακάρι να πιάσουν όλα!