H Renault πουλά το 25% της Renault-F1 στην Lotus την Τετάρτη

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με την Γαλλική εφημερίδα Le Figaro, η Renault θα πουλήσει το 25% των μετοχών της Renault-F1, την ερχόμενη Τετάρτη, στην Proton, μια αυτοκινητοβιομηχανία με έδρα την Μαλαισία, και ιδιοκτήτρια του ονόματος Lotus F1. Η εφημερίδα επικαλούμενη πηγές που δεν τις κατονόμασε, αναφέρει ότι η συναλλαγή αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο με την συμφωνία να ισχύει για τουλάχιστον 5 χρόνια.

Ο CEO και πρόεδρος της Renault SA, Carlos Ghosn, απέφυγε να απαντήσει σε σχετικές ερωτήσεις που του έγιναν από δημοσιογράφους με το μόνο που να αναφέρει να είναι ότι η Renault θα βρίσκεται στην F1 για πολλά χρόνια ακόμη.

Η Le Figaro βέβαια έχει άλλη άποψη, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες της, η Renault απλά θα προμηθευθεί κινητήρες στην ομάδα, αφού έχει ήδη ανακοινωθεί ότι του χρόνου επανέρχεται το θρυλικό όνομα Lotus-Renault, μετά την συμφωνία που έκαναν οι δύο εταιρίες.

[Πηγή: Motorsport | Photo Copyright: REUTERS/Steve Crisp]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...