Ο Filipe Albuquerque ταπεινώνει Vettel και Loeb !

Σχετικά άρθρα

Πολύ μεγάλη έκπληξη στο RoC! Ο Filipe Albuquerque είναι ο νέος πρωταθλητής των πρωταθλητών, αφού νίκησε τα 2 μεγάλα αστέρια Sebastian Vettel και Sebastien Loeb, στον αγώνα που έγινε στο Dusseldorf της Γερμανίας!

Κανένας ενεργός οδηγός της Formula 1 δεν έχει κερδίσει αυτό το θεσμό και αυτό συνεχίστηκε και φέτος. Ο πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ηττήθηκε από τον πρώην οδηγό του GP2, Filipe Albuquerque, στα ημιτελικά.

Ο Vettel είχε κερδίσει τη μάχη της Formula 1, αφού νίκησε τον Michael Schumacher στην προημιτελική φάση. Μαζί είχαν πάρει τη νίκη για τη Γερμανία το Σάββατο.

Ωστόσο, η χαρά για τον Vettel κόπηκε απότομα από τον Albuquerque. Ο Πορτογάλος δεν σταμάτησε μόνο στον Vettel, αφού στον τελικό νίκησε και τον super star του WRC και 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Sebastien Loeb!

O Albuquerque πήρε την πρώτη νίκη επί του Loeb, αλλά ο Γάλλος έκανε το 1-1. Στη συνέχεια ο Loeb ξεκίνησε καλά, όμως ο Πορτογάλος αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής!

Ατύχημα είχε ο Heikki Kovalainen, όταν χτύπησε στις μπαριέρες και στη συνέχεια στον τοίχο. Τόσο ο Φιλανδός, όσο και η κοπέλα του, Cathering Hyde, που ήταν συνοδηγός, βγήκαν σώοι από τον αυτοκίνητο. Προηγουμένως ο Kovalainen είχε ηττηθεί από τον Loeb. Φωτογραφίες από το event στη συνέχεια.

[Πηγή: espnf1 | Photos copyright: REUTERS/Ina Fassbender, JOHANNES EISELE/AFP/Getty Images, REUTERS/Alex Domanski, AP Photo/Frank Augstein, JOHANNES EISELE/AFP/Getty Images, AP Photo/Frank Augstein]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...