Ο πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, και ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Michael Schumacher, που ήταν ομάδα για 4η φορά, πήραν τη νίκη για λογαριασμό της Γερμανίας στο κύπελλο εθνών.

Αυτή η νίκη είναι η 4η συνεχόμενη, και αυτό τους καθιστά το πιο επιτυχημένο ζευγάρι στη ιστορία του RoC.

Η ομάδα της Γερμανίας αντιμετώπισε τη Μεγάλη Βρετανία στον τελικό. Ο Janson Plato έχασε από τον Schumacher, αλλά o Vettel ηττήθηκε από τον Andy Priaulx, και τελικά ο Schumacher πήρε τη νίκη με διαφορά μικρότερη του ενός δευτερολέπτου.

Για την ομάδα της Γαλλίας οδήγησαν ο 4 φορές πρώην πρωταθλητής της Formula 1, Alain Prost, και ο 7 φορές πρωταθλητής του WRC, Sebastien Loeb. Ο Heikki Kovalainen και ο Tom Kristensen εκπροσωπούσαν τις Βόρειες χώρες. Ο Kovalainen πήρε τη νίκη σε όλους τους αγώνες, όμως ο Kristensen έχασε σε όλους!

Η πιο σημαντική μέρα του RoC είναι σήμερα, αφού θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής των πρωταθλητών!

Φυσικά θα υπάρξει ενημέρωση με σχετικό θέμα. Stay tuned ;)

[Πηγή: Race of Champions | Photo Copyright: REUTERS/Alex Domanski]

 • david17

  ti akrivos einai to RoC?

  • Το RoC σημαίνει “Race of Champions”… Παίρνουν μέρος διάφοροι οδηγοί από διάφορες κατηγορίες του 4τροχου μηχανοκίνητου αθλητισμού. Γίνεται κάθε χρόνο στα τέλη Νοεμβρίου ή αρχές Δεκεμβρίου. Το Σάββατο τρέχουν οι χώρες, με 2 οδηγούς να εκπροσωπούν την κάθε χώρα. Την Κυριακή τρέχουν οι οδηγοί για τον ευατό τους, και θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής των πρωταθλητών…
    
   Ελπίζω να σε βοήθησα…

 • Σωστός ο Γιώργος!!! ;)

 • david17

  me ti oximata trexoun ?

  • με ιδιοκατασκευές buggy κυρίως αλλά και με κανονικά αυτοκίνητα

 • δείχνει να έγινε! εγώ πλέον βλέπω τον καινούργιο server ! και φυσικά όλα τα άρθρα!

  πλεόν είναι θέμα εταιριών hosting (εγώ έχω CYTA) για το πότε ενημερώνουν τους DNS τους! λογικά όλοι μέχρι τις 23:59 σήμερα πρέπει να βλέπετε τον νέο server

  θα το καταλάβετε αφού θα βλέπετε να νέα άρθρα!! και το site είναι κατά πολύ ποιο γρήγορο!