Στην παραγωγή η Lamborghini Estoque όχι όμως και το SUV

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο μήνα είχαν κυκλοφορήσει φήμες που ήθελαν την Lamborghini να βγάζει στην παραγωγή ένα νέο SUV.Ο ίδιος ο Stephan Winkelmann, CEO της Lamborghini, έχει διαφορετική άποψη, αφού σε συνέντευξη στο Autocar δήλωσε ότι δεν σχεδιάζουν να βγάλουν στην παραγωγή ένα SUV αφού δεν θα είναι ένα πολυτελές αυτοκίνητο που θα ταιριάζει στην Lambo.

Η είδηση είναι όμως άλλη, αφού ο Winkelmann στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι έχουνε δώσει το πράσινο φως ώστε το οικογενειακό πρωτότυπο Estoque να βγει στη παραγωγή.

Η Estoque έχει δεχτεί μεγάλης αποδοχής από τον κόσμο, από την στιγμή που παρουσιάστηκε στο Παρίσι το 2008, μεγαλύτερη από ότι αρχικά περιμέναμε. Θεωρούμε ότι είναι η σωστή στιγμή να δούμε εάν η φίρμα μπορεί να βγάλει ένα μοντέλο το οποίο δεν θα το χαρακτηρίζει κανείς ως supercar. Σχεδόν δύο χρόνια μετά, ακόμη δεχόμαστε emails από τον κόσμο που μας ζητά να βγάλουμε στη παραγωγή την Estoque. Έχουμε την ευκαιρία να διευρύνουμε την γκάμα μας με ένα νέο μοντέλο. Θεωρώ ότι αυτό δεν μπορεί να είναι ένα SUV αφού δεν μπορεί να σταθεί στις τιμές μας και ούτε είναι ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

Από την άλλη ένα οικογενειακό τετράπορτο αυτοκίνητο θα ήταν αυτό που θα ταίριαζε καλύτερα σε εμάς. Θεωρώ ότι μπορεί να γίνει άνετα το τρίτο μοντέλο της γκάμας μας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα “πρώτο” αυτοκίνητο ώστε να προσελκύσουμε και νέους πελάτες. Οι άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες πρέπει να προσαρμόζονται στα θέλω των καταναλωτών, αλλά οι luxury μάρκες πρέπει να κάνουν το εντελώς αντίθετο. Οι πελάτες θέλουν κάτι αυθεντικό, όχι ένα αυτοκίνητο που έχει προσαρμοστεί πάνω σε αυτούς.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...