Ο CEO της Lamborghini, Stefano Domenicali, σε πρόσφατη συνέντευξη του είπε πως η ιταλική εταιρία ετοιμάζει και ένα τέταρτο μοντέλο, το οποίο θα κυκλοφορήσει στην αγορά μετά το 2025.

Ο Domenicali δεν αποκάλυψε τι μοντέλο θα είναι αυτό, ούτε δήλωσε αν αυτό είναι ένα τετράπορτο σεντάν. Οι φήμες θέλουν την εταιρία να έχει ξεκινήσει ήδη την σχεδίαση ενός πρωτότυπου μοντέλου, που θα μας δείχνει τον σχεδιασμό του μοντέλου παραγωγής. Αυτό θα κατασκευάζεται πάνω στην MSB πλατφόρμα της Porsche, που χρησιμοποιούν ήδη οι νέες Panamera και Bentley Continental GT.

Το πράσινο φως όμως ακόμη δεν έχει δοθεί μιας και η Lamborghini αναλύει παράλληλα και τις προοπτικές να επενδύσει στην ανάπτυξη μιας carbon πλατφόρμας, πάνω στην οποία θα κατασκευαστεί το τετραθέσιο, τετράθυρο μοντέλο της, προκειμένου να διατηρηθεί το βάρος χαμηλά, έτσι ώστε να έχει πραγματικά γονίδια ενός μοντέλου με σήμα τον ταύρο.

Μέσα στο 2018 η Lamborghini θα παρουσιάσει ένα ακόμη ειδικό μοντέλο, παρόμοιο με τις Reventon, Sesto Elemento, Venero, Aventador J και Centenario.