Ηλεκτρικό 2+2 μοντέλο από την Lamborghini το 2027

Σχετικά άρθρα

To 2027 η Lamborghini θα κυκλοφορήσει ένα 2+2 Grand Tourer μοντέλο, το οποίο θα γίνει το τέταρτο αυτοκίνητο της γκάμας της και θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό. Φήμες θέλουν το αυτοκίνητο να βασίζεται στη νέα αρθρωτή Scalable Systems Platform (SSP) πλατφόρμα του VW Group, η οποία θα είναι εξαιρετικά ευέλικτη.

Πάνω στην SSP πλατφόρμα θα κατασκευάζονται όλα τα μελλοντικά ηλεκτρικά, πλήρως ψηφιακά μοντέλα του VW Group, με την εταιρία να στοχεύει να κατασκευάσει περισσότερα από 40 εκατ. αυτοκίνητα πάνω στη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Η SSP πλατφόρμα θα μειώσει σημαντικά την πολυπλοκότητα, όπως επίσης και τα κόστη έρευνας και ανάπτυξης σε σχέση με τις MEB και PPE πλατφόρμες, επιτρέποντας στο VW Group να επιτύχει τους οικονομικούς τους στόχους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτή η μπλε Lamborghini Countach LPI 800-4 πωλείται για 3,3 εκατ. δολάρια

Το καλοκαίρι του 2021 η Lamborghini γιόρτασε τα 50στα γενέθλια της Countach παρουσιάζοντας τη σύγχρονη εκδοχή του θρυλικού της supercar, με τις παραδόσεις της...

Δες μια twin-turbo Lamborghini Huracan να πιάνει τα 363 χλμ/ώρα στην Autobahn

Αυτή η Lamborghini Huracan Performance έχει αποκτήσει διπλά turbo, με τον V10 5,2-λίτρων κινητήρα να αποδίδει 1.250 άλογα με 1.100 Nm ροπής και όπως...
Autoblog.gr