Δίαιτα για τον Alonso

Σχετικά άρθρα

Ο Fernando Alonso και ο Rubens Barrichello υπόσχονται πως θα χάσουν μερικά κιλά πριν από την νέα αγωνιστική σεζόν του 2011.

Όπως έχουμε γράψει, από το 2011 επιστρέφει το σύστημα ανάκτησης κινητικής ενέργειας (το γνωστό K.E.R.S), πράγμα που σημαίνει ότι το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου θα αυξηθεί κατά 35 περίπου κιλά. Οι κανονισμοί του 2011 λένε πως το ελάχιστο βάρος του αυτοκινήτου αυξάνεται από τα 620 στα 640 κιλά, λόγω του K.E.R.S. Όμως και οι οδηγοί από την πλευρά τους θα πρέπει να χάσουν ορισμένα κιλά.

Ο Alonso δήλωσε πως θέλει να χάσει 2 με 3 κιλά πριν από τον πρώτο αγώνα του Bahrain.

Οι φίλαθλοί μου θα πρέπει να ετοιμαστούν για να με δουν πιο λεπτό. Με την επιστροφή του K.E.R.S κάθε κιλό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έρμα. Έτσι, σκοπεύω να χάσω λίγο βάρος. Επίσης, θα βελτιώσω την προετοιμασία μου, γιατί θα έχουμε το μακρύτερο πρωτάθλημα στην ιστορία. Είναι απαραίτητο και για τους 10 μήνες να έχω άριστη φυσική κατάσταση.

Δίαιτα θα κάνει και ο Barrichello, αφού σύμφωνα με τον ίδιο, οι μηχανικοί του, ζήτησαν από τον Βραζιλιάνο να χάσει κιλά για τον ίδιο λόγο.

[Πηγή: motorsport | Photo copyright: FRED DUFOUR/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...