Video: Honda CR-Z με κινητήρα από Type-R, και πολύ άργησαν!

Σχετικά άρθρα


Ας υποθέσουμε ότι είσαι νεαρός, στα 25, με μόνιμη δουλίτσα (βασικό στις μέρες μας) που μόλις έδωσες το π.χ. Fiat Punto GT γιατί έκαιγε σαν τρελό και ο βενζινάς της γειτονίας σου έτριβε τα χέρια του κάθε φορά που σ’έβλεπε, και έχεις βάλει σκοπό της ζωής σου να πάρεις ένα σπορ κουπέ αυτοκίνητο που να μην καίει, με ψιλοοικολογικές ανησυχίες, θέλεις κάτι γρήγορο, υπεραξιόπιστο, να μην σπάει και να μην χαλάει, να είναι μοδάτο και πάνω απ’όλα Japan Made αλλά δεν έχεις €30.000 για να πάρεις το Civic Type-R. Θα αρκεστείς στο πολύ ωραίο Honda CR-Z. Εντάξει, δεν βάζει φωτιά στην άσφαλτο αλλά από οικονομία στην βενζίνη τα πάει καλά και σαν αρχική τιμή είναι πιο φθηνό απ του TypeR (ή Ταπερ).

Σε βλέπω όμως δυσαρεστημένο και σου την δίνει να σε περνάνε μέχρι και τα Fiatακια 500 Abarth με τα 135 άλογα (ουτέ καν τα EsseEsse με τα 165 άλογα) και επειδή κοντεύεις να φας το τιμόνι από τα νεύρα σου, σου έχω την λύση δικέ μου! Όχι, δεν θα το τουρμπίσεις και μην κάνεις όρεξη για αυτά που είδες στην έκθεση του Essen και της SEMA πριν μερικές μέρες μέσα από το autoblog.gr. Σου έχω μία λύση πολύ δοκιμασμένη και υπεραξιόπιστη.Του βάζεις ένα μοτεράκι από το καλό,αυτά με το κόκκινο καπάκι της κεφαλής,πως το λένε,πως το λένε;Α ναι! Κ20 ο κωδικός του κινητήρα και το φοράνε τα Type-R. 200 καθαρόαιμα αλογάκια που θα κάνουν το μικρό κουπέ σου πύραυλο εδάφους εδάφους. Μην ανησυχείς θα δουλεύουν όλα μα όλα τα ηλεκτρικά καλούδια που είχες και πριν με την μαμά καρδιά του CR-Z. Και ο κλιματισμός,και το ηλεκτρουδραυλικό τιμόνι,και το ESP-TRC-ABS κτλ κτλ. Στο μόνο που θα πεις αντίο θα είναι στο σύστημα IMA,το υβριδικό αν θυμάσαι.

Καλά, μην τα βάφεις και μαύρα! Δες το απ΄την θετική πλευρά: Θα σου αφήσει και περισσότερο χώρο στο πορτμπαγκάζ με την αφαίρεση της μπαταρίας. Μην ξεχάσεις όμως να κοιτάξει και το στήσιμο του αυτοκινήτου. Θα χρειαστείς πιο μεγάλα φρένα μπροστά και σκληρότερα ελατήρια. Βάλτου και καμία καλή και όμορφη ζαντούλα να δείξει το κτηνάκι σου! Τι; Αν το χωράει ο χώρος του κινητήρα σου το μοτέρ που σου προτείνω; Πάρε μια γεύση από το βίντεο που ακολουθεί να δεις πως το έκαναν σε ένα αντίστοιχο CR-Z στην Αμερική και ελπίζω να σου λυθούν όλες σου οι απορίες.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...